Redactia.ro
Home » Monden » Cum încasează Pepe bani de pe urma Ralucăi Pastramă. Gestul la care a decurs artistul

Cum încasează Pepe bani de pe urma Ralucăi Pastramă. Gestul la care a decurs artistul

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă se lasă cu reacții adverse. În timp ce acuzațiile vin din partea ambilor soți, Pepe a luat o decizie drastică cu privire la un videoclip de pe canalul său de youtube în care apare Raluca. Artistul i-a informat pe fani cu privire la acest aspect.

Ce decizie a luat Pepe

Divorțul dintre Pepe și Raluca pune paie pe foc în continuare. Cei doi parteneri ba se acuză de fapte pentru care nu au adus încă probe, violență și infidelitate, ba iau decizii drastice. Pepe a luat măsuri cu privire la un filmuleț de pe canalul său de youtube, în care este un interviu cu Raluca Pastramă, informează wowbiz.ro

Interviul, realizat înaintea deciziei ruperii căsniciei, durează trei ore. Dacă până acum îl puteam vizualiza fără niciun fel de problemă, de data aceasta, cei care vor să-l vizioneze trebuie să aplice pentru statutul de abonat plătitor al unei taxe lunare. Cel mai ieftin abonament la canalul lui Pepe costă 6 lei iar cel mai scump 500 lei. Prețurile sunt în funcție de conținutul de pe canalul său. Concret, taxele se aplică, nu doar pentru interviul cu viitoarea lui fostă soție, cât și pentru celelalte materiale realizate în exclusivitate.

”Salutare, vreau să-ți mulțumesc că ești fan Pepe. Te aștept să devii și membru activ, pentru că voi, fanii, mi-ați cerut să creez o comunitate. Pe Youtube avem această posibilitate iar acum te poți abona și poți afla primul orice noutate am, special pentru fani, orice videoclip lansez. Vreau să vă mulțumesc totodată pentru toată susținerea de până acum, pentru fiecare like, pentru fiecare share, pentru fiecare prezență în live-urile mele.

Voi fi mult mai atent la voi, cei ce sunteți activi, voi cei ce sunteți membri. Pentru voi am creat aceasă opțiune, la cererea voastră. Ei bine, vom cânta, vom avea concerte, vom avea concerte, vom îmbunătăți lucrurile de aici încolo, vom dialoga mai mult. Aveți prioritate, vă citesc toate mesajele, o să devenim prieteni foarte buni. Și vă mulțumesc pentru asta”, spune Pepe la începutul vlogurilor lui.

Ce spune Raluca în interviu. De ce Pepe a impus taxă

Pepe este primul artist care impune taxă pentru vizualizarea conținutului său de pe youtube. În interviu, Raluca spunea unele detalii care dădeau de înțeles că Pepe ar fi înșelat-o. Un detaliu important, ea a precizat că nu are încredere în el. Iată mai jos dialogul:

”Raluca: Nu, nu am încredere în el (râde)

Pepe: M-ai prins vreodată cu cineva? Raluca a pus degetul la gură în semn de tăcere și a râs.

Pepe: Pe bune, cât de prost să stai să fii prins dacă ar fi sa faci ceva si cat de inconștient să faci ceva când ai așa nevastă acasă…

Raluca: Păi, eu nu am parola lui de la telefon (…) Știi cum e, dacă nu cauți sau dacă cauți…dar eu fiind foarte ocupată cu copiii mei, cu munca, de ce să stau eu să-mi caut ceartă în casă? Oricum dacă vrei să cauți, oricum găsești.

Pepe: Mentalitate sănătoasă.

Raluca: Nu, nu, este nesănătoasă. Dar aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine.

Pepe: Ce greșesc eu ceva? Zici ca și cum tu mă cam ierți așa, dar hai!

Raluca: .Păi, te cam iert, nu am ce să spun.

Pepe: Dragii mei,  nu are motive sa fie geloasa, pentru că nu am greșit în viața mea!

Raluca: Exclus exclus, nu-l ascultati. Doamne, Maica Domnului!

Pepe:Cum să găsesc eu ce am acasă?

Raluca: Păi asta e altceva (…) Nu că accept, dar când nu stii, nu ai ce sa accepti.” a fost dialogul dintre cei doi soți din emisiunea online, ”BAROnline”.

Cine a fost infidel, până la urmă, în relație?

Dacă în interviu se înțelea că Pepe ar fi infidel, iată că acum Pepe o acuză pe Raluca că ar fi avut timp de un an relație cu un alt bărbat. Artistul spune că are dovezi în acest sens, din perioada când Raluca ar fi mers cu el la munte, alături de alți prieteni. Odată cu aflarea acestei vești, Ion Pastramă, tatăl socru, a răbufnit la adresa fiicei sale. El se simte rușinat de faptul că Raluca a călcat strâmb în căsnicie.

”La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii.

A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, a spus un apropiat, pentru Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: