Redactia.ro
Home » Știri » Raluca Pastramă, înșelată de Pepe? De ce s-a ajuns la divorț

Raluca Pastramă, înșelată de Pepe? De ce s-a ajuns la divorț

Pepe si Raluca

Noi detalii ies la iveală după ce Pepe a anunțat că Raluca vrea să pună căsniciei, după opt ani. Apar tot mai multe speculații despre motivul care a împins la divorț. Unul dintre ele este infidelitatea. Despre infidelitate a vorbit și Raluca în emisiunea online a artistului ”BAROnline”, în urmă cu o lună. Ea a dat de înțeles că Pepe a înșelat-o.

A fost Pepe infidel în căsnicia cu Raluca?

După opt ani de căsătorie, Pepe și Raluca vor divorța, a anunțat artistul pe canalul său de youtube. Mulți se întreabă, așadar, care ar fi motivul care a dus la destrămarea unei căsnicii aparent stabilă. Invitată în emisiunea online a artistului, ”BAROnline” , în urmă cu o lună,  Raluca a cam dat din casă. Mai exact, a lăsat de înțeles că Pepe i-ar fi infidel, însă nu are timp să verifice în detaliu acest aspect. Mai mult, Raluca a precizat că nu are încredere în cântăreț și a tăcut atunci când a fost întrebată dacă are dovezi. Iată mai jos dialogul integral, în care cei doi soți s-au tachinat.

Raluca: ”Eu nu am parola lui Pepe

”Raluca: Nu, nu am încredere în el (râde)

Pepe: M-ai prins vreodată cu cineva?

Raluca a pus degetul la gură în semn de tăcere și a râs.

Pepe: Pe bune, cât de prost să stai să fii prins dacă ar fi sa faci ceva si cat de inconștient să faci ceva când ai așa nevastă acasă…

Raluca: Păi, eu nu am parola lui de la telefon (…) Știi cum e, dacă nu cauți sau dacă cauți…dar eu fiind foarte ocupată cu copiii mei, cu munca, de ce să stau eu să-mi caut ceartă în casă? Oricum dacă vrei să cauți, oricum găsești.

Pepe: Mentalitate sănătoasă.

Raluca: Nu, nu, este nesănătoasă. Dar aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine …

Pepe: Ce greșesc eu ceva? Zici ca și cum tu mă cam ierți așa, dar hai!

Raluca: .Păi, te cam iert, nu am ce să spun.

Pepe: Dragii mei,  nu are motive sa fie geloasa, pentru că nu am greșit în viața mea!

Raluca: Exclus exclus, nu-l ascultati. Doamne, Maica Domnului!

Pepe:Cum să găsesc eu ce am acasă?

Raluca: Păi asta e altceva (…) Nu că accept, dar când nu stii, nu ai ce sa accepti.” a fost dialogul dintre cei doi soți din emisiunea online, ”BAROnline”.

Pepe și Raluca divorțează după opt ani de relație

Artistul și-a șocat fanii după ce a anunțat că divorțează de mama celor două fiice ale sale. Mai exact, Pepe a făcut acest anunț pe vlogul lui, postat pe Youtube. Cei doi s-au căsătorit religios în 2014, iar civil în 2012, și au două fetițe împreună.

Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: