Redactia.ro
Home » Monden » Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani la doar 15 ani. Tatăl său a dat-o de gol

Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani la doar 15 ani. Tatăl său a dat-o de gol

Deși este la o vârstă fragedă, Irina Columbeanu este independentă, câștigându-și proprii bani dintr-una dintre cele mai mari pasiuni ale ei. Iată cum a dat lovitura fiica Monicăi Gabor, dar și despre ce încasări are! Irinel Columbeanu, tatăl ei, a mărturisit totul.

Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani

Irina Columbeanu este o adolescent împlinită și reușește să-și câștige proprii bani dintr-o pasiune pe care o pune în aplicare cu succes. Despre ce sumă este vorba, dar și cu ce se ocupă fiica Monicăi Gabor. Ce a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu este foarte talentată la pictură încă din perioada copilăriei, de la 5 ani, iar micuța comoară a lui Irinel Columbeanu îl face un tata foarte mândru de reușitele ei. Acesta a vorbit deschis și în mod transparent despre succesul Irinei. Aceasta a vândut o lucrare cu 3.000 de euro:

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru impact.ro

Ce sumă de bani a încasat fiica lui Irinel Columbeanu pe tablourile vândute

Irina Columbeanu a reușit să vândă mai multe tablouri pictate de către ea și ar fi încasat în jur de 10.000 de euro din pasiunea ei:

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani. (…) În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: