Redactia.ro
Home » Monden » Cum își răsfață Gigi Becali fiica! I-a făcut un cadou de peste 300 de mii de euro

Cum își răsfață Gigi Becali fiica! I-a făcut un cadou de peste 300 de mii de euro

alexandra becali, gigi becali, gigi becali cadou, bolid de lux

Gigi Becali nu se uită la bani când vine vorba despre moștenitoarele sale. Omul de afaceri i-a cumpărat fiicei sale, Alexandra un bolid de lux pentru care a plătit peste 300 de mii de euro.

În repetate rânduri, patronul celor de la FCSB a declarat că fiicele sale sunt cele mai importante persoane din viața sa.

“Lor la dau tot. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții. Le las averea mea. Eu o să plec în mulți să mă călugăresc. ”, declara Gigi Becali.

Becali nu le refuză absolut nimic acestora, iar ultimul cadou cumpărat pentru „Prințesa de Pipera” arată exact acest lucru. Latifundiarul i-a cumpărat Alexandrei, fiica sa mijlocie un Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al constructorului britanic de automobile. Primele mașini de acest fel au fost livrate în primele luni din 2021. Un astfel de bolid costă peste 300 de mii de euro. Alexandra, în vârstă de 25 de ani, este mai mereu în central atenției. Dacă surorile sale au fost mereu discrete, aceasta nu s-a ascuns niciodată. Pe contul său de socializare postează mereu fotografii din vacanțe. De asemenea este foarte interesată și de haine, având ținute spectaculoase.
În urmă cu ceva vreme au existat voci care au spus că Alexandra ar avea o relație cu Mihnea Grigoriu, fiul afaceristului Dan Constantin Grigoriu. Și acesta este un iubitor al bolidelor de lux. Fiica lui Gigi Becali a negat însă zvonurile.

„Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma. Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele.”, a declarat Alexandra Becali.

Gigi Becali a făcut cel mai scump transfer

Omul de afaceri nu duce lipsă de bani, mai ales după ce în urmă cu mai bine de o lună a reușit să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. L-a dat pe Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro. Ce-i drept, după această mutare, Gigi Becali s-a trezit în mijlocul unui scandal uriaș cu Anamaria Prodan, care era agentul fotbalistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: