Redactia.ro
Home » Monden » Cum își testează Flavia Mihășan dădacele pentru copil! ”Am respins patru bone”

Cum își testează Flavia Mihășan dădacele pentru copil! ”Am respins patru bone”

Cum își testează Flavia Mihășan dădacele pentru copil! ”Am respins patru bone”

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu trei luni, iar acum fost asistentă Tv a vorbit despre cum e viața cu cei doi copii. 

Cum își testează Flavia Mihășan dădacele pentru copil! ”Am respins patru bone”

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu trei luni. Frumoasa blondină a mărturisit că nu îi este deloc ușor și că îi este teamă să nu greșească în creșterea celor doi băieți. Flavia mai are un băiețel pe nume Carol, în vârstă de aproape doi ani, care este foarte gelos de când a venit pe lume noul bebeluș al familiei, Tudor.

Flavia a mărturisit că este destul de bulversată și că totul este un haos în casa ei. Ea și soțul ei, Marius, încearcă să facă tot ce le stă în putință ca totul să fie bine, dar uneori se simt amândoi depășiți. Mai mult, aceasta a încercat din răsputeri să găsească și o bonă, însă căutările au fost zadarnice. A intervievat nu mai puțin de patru candidate la acest post, dar le-a respins pe toate, după un test de bun simț.

”Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a dezvăluit fosta asistentă tv, la Kanal D.

Până la urmă, Flavia a reușit să găsească bona perfectă, în persoana unei prietene de familie. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus Flavia.

De ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum

Atunci când a rămas însărcinată cu primul copil, Flavia Mihășan s-a retras de pe micile ecrane și s-a dedicat vieții de familie. După un an de la nașterea primul copil, fosta asistentă TV așteaptă un al doilea copil și este mai fericită ca niciodată. Cu toate că au o familie fericită și numeroasă, Flavia și logodnicul ei nu și-au oficializat relația încă.

Iubitul ei, Marius, i-a dăruit deja un inel de logodnă, însă până acum nunta nu a avut loc. Cu timpul fanii vedetei s-au întrebat de ce nu s-a măritat Flavia Mihășan până acum. Cei doi nu par să aibă o problemă cu asta sau să se grăbească în acest sens. Trăiesc ca o adevărată poveste de dragoste, iar asta este tot ce contează, potrivit spynews.ro.

”Da, suntem logodiți și, după părerea mea, mai căsătoriți decât oricine, chiar dacă oficial n-am semnat nimic. Nu știm pe când nunta, recunosc că nu ne gândim prea des la asta… Să spunem că suntem genul mai neconvențional din punctul ăsta de vedere”, a declarat Flavia Mihășan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: