Redactia.ro
Home » Monden » Flavia Mihășan se va reîntoarce în televiziune. Nu va mai apărea la Antena 1

Flavia Mihășan se va reîntoarce în televiziune. Nu va mai apărea la Antena 1

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, se pregătește pentru reîntoarcerea în televiziune. Și, nu la Antena 1, postul care a consacrat-o, ci la un alt post TV concurent.

Flavia Mihășan se va reîntoarce în televiziune. Nu va mai apărea la Antena 1

Flavia Mihășan se pregătește să revină pe micile ecrane, după ce a născut și a doua oară. Flavia Mihășan ar putea reapărea pe sticlă în toamnă. Sunt zvonuri că ar urma să semneze un contract cu un post concurent Antenei 1, anume, Kanal D.

Flavia Mihășan, participantă la ”Bravo, ai stil”?

De altfel, de curând Flavia a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, ceea ce denotă că urmează să facă parte din echipa Kanal D. Potrivit unor surse Cancan, Flavia Mihășan ar putea face parte dintr-o rubrică de fitness sau…chiar din competiția ”Bravo, ai stil!”.

Flavia a fost ofertată pentru niște proiecte cu postul Kanal D. Dar nu ar fi pentru acum, căci abia a născut, de o săptămână, ci se pare că noile colaborări se vor concretiza un pic mai târziu, în toamnă-iarnă. Ar fi vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru frumoasa mămică pentru a participa la o emisiune-concurs a postului.”, au dezvăluit sursele cancan.ro.

Flavia Mihășan, mamă de băieți

Flavia Mihășan a mai născut un băiețel, în această lună, și este în culmea fericirii.

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce si bun! ♥️ Te iubim fara limite, copilulnostru!”,a scris Flavia Mihășan pe contul ei de Instagram, 

Flavia Mihășan a spus în cadrul unui interviu că cea de a doua sarcină a fost diferită față de prima. A avut insomnii și senzații de greață.

”(…)  Și mie mi se spunea că nici o sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcină grea…”, declara Flavia Mihășan pentru Viva!

Flavia Mihășan a mai spus că al doilea copil a fost foarte dorit de partenerul ei, Marius Moldovan.

 „Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun”,, declara la acea vreme Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan, apariție surpriză la un an după ce a născut. Ce au remarcat fanii la fosta asistentă a lui Răzvan și Dani - IMPACT

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: