Redactia.ro
Home » Știri » Cum îți dai seama dacă ești intoxicat cu mercur. Care sunt semnele

Cum îți dai seama dacă ești intoxicat cu mercur. Care sunt semnele

Cum îți dai seama dacă ești intoxicat cu mercur.

Cum îți dai seama dacă ești intoxicat cu mercur. Intoxicația cu mercur este extrem de periculoasă și se poate manifesta în mai multe moduri. Argintul viu se găsește în natură, dar nu are ce căuta în corp pentru că poate produce o serie de transformări nedorite în organism. Mercurul se absoarbe foarte ușor în organism și poate duce la moartea unei persoane.

Cum îți dai seama dacă ești intoxicat cu mercur. Care sunt semnele

Cum îți dai seama dacă ești intoxicat cu mercur. Au fost multe cazuri în care lumea s-a simțit rău, iar ulterior au aflat că au fost intoxicați cu argint viu, sau mercur. Se știe că argintul viu este o practică cunoscută și stăpânită de vrăjitori ce practică magia neagră. Argintul viu trimis unei persoane va aduce răul asupra sa, mai ales asupra sănătății sale. Toată lumea a auzit de această metodă, dar puțini sunt care cunosc o persoană care s-a confruntat cu așa ceva. Intoxicația cu mercur este foarte periculoasă și se poate manifesta în mai multe moduri.

În trecut intoxicația cu mercur purta denumirea de „boala a palarierului nebun”. În mod normal, mercurul se găsește în natură, dar sub nicio formă nu are ce căuta în organismul uman pentru că poate produce transformări nedorite. Mercursul se absoarbe ușor în corp și pe toate căile, respiratorie, cutanată și digestivă. Odată ajuns în sânge, mercurul se leagă de hematii sau se dizolvă în lipoizii sângelui și este transportat la organe, mai ales cele bogate în lipide.

Mercurul poate fi luat din mai multe surse, precum din mercurul lichid, care pătrunde în corp în cazul spargerii unui termometru, sărurile anorganice de mercur, prezente în baterii. Se spune că nu este bine să atingi cu limba capătul unei baterii deoarece riști să te îmbolnăvești. În cazul în care ai spart din greșeală un termometru cu mercur și acesta a ajuns în organismul tău, vei avea următoarele simptome:
– respiratie ingreunata urmata de scurte episoade de asfixiere (mai ales in somn);
– dureri abdominale puternice (se simt ca niste intepaturi de ace);
– dureri de cap;
– probleme cu memoria (uiti lucruri elementare, vizibile);
– tulburari de vedere si auditive.

Cum afli facă ți-au fost făcute farmece cu argint viu

În popor, se crede că argintul viu poate fi luat prin mai multe moduri. Fie acesta se pune în farfuria cu mâncare ori în paharul cu apă, ori poate fi atinsă cu argintul viu sau persoana respectivă va călca pur și simplu pe el. Persoana care a fost fermecată cu argint viu suferă de o boală și va avea parte de multe necazuri. Mai mult, se spune că, odată trimis către cineva, argintul viu nu mai poate fi scos din trupul acestuia, iar într-un final poate provoca moartea.

Conform celor care au văzut așa ceva, argintul viu îți dă simptome fizice îngrozitoare, iar dacă ți s-a făcut o astfel de vrajă, vei simți dureri puternice în tot corpul. Unele persoane care au trecut prin așa ceva, au povestit că nu mai puteau merge de durere. Mâncărimile de piele și eczemele sunt un alt simptom al argintului viu în organism. O altă metodă prin care poți afla dacă ai argint viu în corp presupune înfigerea unui cuțit descântat în grinda ușii, timp în care va rosti numele celui afectat de vrajă. Dacă din lemn curge apă sau dacă se scoate cuțitul după trei zile și acesta are vârful ruginit, înseamnă că persoanei respective i-a fost trimis argintul viu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: