Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum îţi influenţează zodia Super Luna Roz. Iată nativii favorizaţi!

Cum îţi influenţează zodia Super Luna Roz. Iată nativii favorizaţi!

Superluna-roz

Este Lună Plină în Blanţă. Ce aduce acest fenomen, numit Superluna Roz, pentru fiecare nativ în parte. Această perioadă lasă în urma sa noi începuturi, idei mărețe și planuri de viitor. Pentru a înțelege mai bine fenomenul, trebuie să fim atenți la fiecare semn trimis de astre în această zi.

Ca în cadrul fiecărui eveniment de acest gen, Soarele și Luna vor fi opuși unul altuia în cadrul zodiacului. În luna aprilie, Soarele va avea putere asupra nativilor Berbeci, iar Luna va ghida viața celor născuți sub semnul Balanței.

Tensiunea care va înconjura semnele zodiacale în această perioadă este normală, spune Astrology.com. Luna plină aduce de obicei emoții puternice, energie și intensitate în relații de orice tip.

Putem face o dramă din orice

Astrele ne sfătuiesc să fim atenți în cazul fenomenului de Superlună Roz, asta pentru că ne putem simți dramatici, secați de puteri sau sentimente. Este un eveniment pe care nu trebuie să-l trecem cu vederea, asta pentru că puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită.

Iată cum ne afectează această perioadă:

Berbec

Pentru ei, vine o mare iubire. Nativii singuri vor deveni mai deschiși la oportunități, iar cei aflați într-o relație vor fi mai atenți la nevoile partenerilor de cuplu.

Taur

Aici şi acum apar gândurile despre trecut. La locul de muncă se arată noi proiecte creative, astfel că tot ce trebuie să facă Taurii este să își canalizeze energia pe lucruri pozitive.

Gemeni

Ieste la suprafaţă partea romantică. Superluna roz le aduce sentimente copleșitoare, iar la finalul zilei o să știi să le gestionezi.

Rac

Superluna roz le aduce vulnerabilitate, nu pot să își gestioneze sentimentele și vor ajunge într-un impas.

Leu

Noi oportunităţi în carieră. Pe plan relațional, comunicarea este cheia azi, putând să readucă relația pe linia de plutire.

Fecioară

Trebuie să-i arăți partenerului de viață că relația voastră este una de viitor. Fiţi mai fermi!

Balanță

Superluna Roz le va aduce într-o stare de egoism. Să alerge după obiectivele lor și să nu se uite înapoi.

Scorpion

Pot primi vești bune. Alături de partenerul de viață, ei vor simți conexiuni nemaiîntâlnite până acum, iar asta îi va bucura.

Săgetător

Aici, apare elementul lipsă al vieții romantice. Dacă până la ora actuală nu existau dorințe către o relație de lungă durată, azi este cu și despre surprize.

Capricorn

Superluna îi obligă să se gândească şi la dragoste. Perioada aceasta este propice pentru astfel de planuri. Să încerce să comunice cu partenerul de viață și să îi explice felul în care ei văd viitorul.

Vărsător

Sunt elemente pozitive. Își vor găsi stima de sine și vor ajunge să nu mai depindă de ceilalți. Să afle care sunt propriile puteri și să le folosească.

Pești

Intuiţia joacă un rol imporrant. Superluna roz le va aduce multe stări contradictorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: