Redactia.ro
Home » Știri » Cum l-a cunoscut Adelina pe Chivu. „Aveam șlapii tociți la prima întâlnire. Nu mi-ar fi plăcut să fiu un nume de pe o listă”

Cum l-a cunoscut Adelina pe Chivu. „Aveam șlapii tociți la prima întâlnire. Nu mi-ar fi plăcut să fiu un nume de pe o listă”

Adelina Elisei și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai cunoscute și admirate cupluri din lumea sportului și showbiz-ului din România. Fostă prezentatoare de știri sportive, Adelina a povestit cum a fost prima întâlnire cu fotbalistul Cristi Chivu. Femeia a dezvăluit că a renunțat la tot pentru soțul său.

Cum s-au cunoscut

Originară din Piatra Neamț, Adelina Chivu a cochetat cu televiziunea pe vremea înființării Antenei 3. A prezentat sportul la postul deținut de Dan Voiculescu, până să fie observată de Chivu. A insistat din greu

„Prima oară l-am refuzat pe Cristi Chivu. Nu mi-ar fi plăcut să fiu un nume de pe o listă. A durat foarte mult timp până eu am acceptat să ne vedem, vreo 6 luni. Prima dată eu aveam 19 ani. Mi-am dat seama de când m- am așezat că am încurcat-o. Asa bunătate în ochi nu am mai văzut. Cristi e viața mea. Eu sunt obsedată după el. Am renunțat la tot pentru Cristi. El m-a cerut pe mine de soție după 3 luni de la prima întâlnire. Aveam șlapii tociți de la accelerație. Face mișto și acum de mine. Asta este, avea o mașină pe care mi-o permiteam la vremea respectivă”, a spus Adelina Chivu la podcastul Fain și Simplu cu Mihai Morar.

Adelina și Cristi s-au cunoscut în 2007 și au început o relație care s-a concretizat rapid într-o căsătorie. În 2008, la doar un an de la începutul relației lor, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă și elegantă, eveniment care a captat atenția presei din România. A fost considerată una dintre cele mai frumoase și așteptate nunți din acel an, însă cuplul a reușit să păstreze un echilibru între atenția publicului și dorința de intimitate.

A lăsat televiziunea pentru familie

După ce s-a căsătorit cu fostul fotbalist Cristi Chivu, Adelina Elisei a decis să își dedice mai mult timp familiei și a redus aparițiile publice. Cuplul are împreună două fete, și Adelina se concentrează în prezent pe viața de familie, pe care o împărtășește discret cu urmăritorii ei.

Adelina Elisei și Cristi Chivu s-au căsătorit în 2008, devenind rapid un cuplu foarte iubit în România. Cei doi sunt cunoscuți pentru discreția cu care își trăiesc viața personală, preferând să își protejeze familia de lumina reflectoarelor. În ciuda statutului lor de vedete, cuplul a reușit să păstreze o imagine pozitivă și integră în ochii publicului.

Se susțin reciproc

Cuplul are două fiice, Natalia și Anastasia, și, deși își expun uneori viața pe rețelele de socializare, o fac cu grijă și echilibru, evitând să atragă atenția excesivă asupra vieții lor private. Amândoi au fost mereu discreți în ceea ce privește viața lor de familie, fiind un exemplu de stabilitate și armonie.

Unul dintre elementele cheie care au definit relația lor a fost susținerea reciprocă. Cristi Chivu a recunoscut în mai multe interviuri că Adelina a jucat un rol important în viața sa, atât pe plan personal, cât și în momentele mai dificile ale carierei sale, mai ales când a suferit numeroase accidentări. În același timp, Adelina a avut parte de sprijinul lui Cristi în decizia ei de a face un pas înapoi din cariera media, alegând să prioritizeze familia.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: