Redactia.ro
Home » Monden » Cum l-a schimbat soţia Cristina pe Nicu Paleru, artistul care a avut probleme cu alcoolul

Cum l-a schimbat soţia Cristina pe Nicu Paleru, artistul care a avut probleme cu alcoolul

GALERIE FOTO (3)

Nicu Paleru, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România, este însurat cu Cristina, femeia care l-a făcut fericit în ultimii 11 ani.

Artistul a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de soție, dar și un mesaj. „De 11 ani trecem prin rele și bune doar împreună!”, a transmis cântărețul.

Fac petrecerea în Republica Dominicană

Evenimentul este unul grandios, astfel că necesită o sărbătoare pe măsură. Cei doi amorezi au ales şi o locaţie deosebită, cum ar fi Republica Dominicană. Cristina şi-a lăudat soţul, cu această ocazie.

Suntem în vacanță, după un an foarte greu. Am venit să ne liniștim. Sărbătorim acești 11 ani în Republica Dominicană și vrem să ne relaxăm împreună. El îmi face cadouri în fiecare zi, în fiecare săptămână. Pe 25 februarie ne întoarcem din vacanță”, a declarat soția lui Nicu Paleru la Antena Stars. Cristina și Nicu Paleru au împreună o fetiță, pe Anais.

Prima căsnicie a lui Paleru a durat 15 ani

Nicu Paleru a mai fost căsătorit o dată, cu Gabriela, pe care a iubit-o vreme de 15 ani, dar pe care l-a un moment dat a părăsit-o, pentru că s-a îndrăgostit de Cristina.

Cristina nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram.

Noi dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo 9 luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată”, a spus Nicu Paleru, potrivit cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: