Redactia.ro
Home » Monden » Momente dificile pentru Nicu Paleru! Mama artistului a murit

Momente dificile pentru Nicu Paleru! Mama artistului a murit

Nicu Paleru este în doliu! Mama celebrului solist de muzică de petrecere s-a stins din viață. Artistul a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de facebook.

Momente dificile pentru Nicu Paleru! Mama artistului a murit

Nicu Paleru a anunțat, pe pagina lui de facebook, că mama lui s-a stins din viață. 🙏🏻Dumnezeu sa te odihneasca in pace SCUMPA MAMA 🙏🏻🕯”, a scris artistul în dreptul unei imagini cu cea care i-a dat viață. Fanii i-au lăsat, ulterior, mii mesaje de condoleanțe.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi text

Sursa foto: Facebook Nicu Paleru

”Bunul Dumnezeu sa-i ierte pacatele si lumina vesnica!😢😢😢/Condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece cu bine peste aceste clipe greu încercate./Sincere condoleanțe familiei bunul Dumnezeu să vă dea putere să depășiți acest trist eveniment/Dumnezeu s-o odihnească în pace și să-i de-a odihnă veșnică!Sincere condoleanțe familiei îndurerate 🖤🖤🖤!/Sincere condoleanţe familiei indurerate !!!!!/Dumnezeu so ierte săi fie tarina ușoară și multă putere familiei sa, treacă peste acest necaz dureros. Condoleanțe familiei”, sunt o parte dintre comentariile fanilor la postarea artistului.

Nicu Paleru, momente dificile în viață: ”Pe la 37 de ani am pierdut tot”

Nicu Paleru a avut momente dificile în viață, pe care a reușit să le treacăcu bine, în cele din urmă. Cântărețul a ajuns, la un moment dat, îngropat în datorii și așa după cum spune chiar el a pierdut ”familie, casă”.  Artistul s-a refugiat în băutură apoi, dar din fericire a apărut o femeie în viața sa care l-a adus pe calea cea bună.

„Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde. Apoi am cunoscut-o pe soţia mea într-un turneu în America”, a spus Nicu Paleru acum ceva timp, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: