Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată Alina Gabor, sora Monicăi și a Ramonei. Cele trei s-au reunit la Maramureș

Cum mai arată Alina Gabor, sora Monicăi și a Ramonei. Cele trei s-au reunit la Maramureș

GALERIE FOTO (8) Cum mai arată Alina Gabor, sora Monicăi și a Ramonei.

Cum mai arată Alina Gabor, sora Monicăi și a Ramonei. Surorile Gabor s-au reunit în România. Monica și Ramona sunt plecate peste hotare de ani de zile, iar sora lor mai mare, Alina, a decis să rămână în România, unde și-a construit o familie frumoasă. Recent, cele trei surori s-au reunit la Maramureș.

Cum mai arată Alina Gabor, sora Monicăi și a Ramonei. Cele trei s-au reunit la Maramureș

Monica și Ramona Gabor s-au întors în România și au decis să viziteze țara natală, împreună cu sora lor mai mare, Alina. Deși Monica și Ramona s-au stabilit de ani buni în străinătate, Alina Gabor a preferat să rămână în țară. Recent, cele trei surori au vrut să imortalizeze momentele petrecute împreună și au publicat mai multe imagini emoționante din vacanță. Partenera lui Pink a publicat numeroase fotografii în care apare la Castelul Sturdza de la Miclăușeni, la Mănăstirea Sfântul Mina, dar și la o pensiune tradițională din Maramureș. Șatena le-a arătata fanilor că este însotită de sora ei Ramona, dar și de Alina, sora lor mai mare. „În sfârșit cu sora noastră perfectă.”, a scris Monica Gabor, în cadrul unui InstaStory în care își ține sora de mână.

Ramona Gabor este în Dubai, Monica în SUA, dar Alina Gabor a preferat să trăiască o viață simplă, în România. Bruneta s-a căsătorit, a făcut un copil și a rămas în orașul natal, Bacău. Cele trei surori au o poveste de viață reușită. Cu toate că surorile ei sunt persoane publice de multi ani, Alina a vrut să rămână discretă. „Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. Voi de cine sunteți cel mai apropiați?’, a spus Monica Gabor pe o rețea de socializa.

În timp ce Monica și Ramona au decis să părăsească țara, Alina trăiește în același oraș din care cele două au plecat. Reamintim că Monica Gabor a fost căsătorită cu fostul milionar Irinel Columbeanu, împreună cu care are o fiică, Irina.

Surorile Gabor și-au pierdut ambii părinți

Cu toate că surorile Gabor se află în locuri diferite, au o legătură extrem de strânsă. Cele trei și-au pierdut ambii părinti. Acestea au rămas fără mamă în urmă cu câțiva ani, după ce a suferit un accident stupid. Un nou eveniment tragic a apărut în familia Gabor după ce tatăl celor trei surori s-a stins din viață, în urma unui infarct. Mama lor a murit după ce o piatră de peste 4 kg desprinsă dde pe un versant a lovit-o în cap. Tragedia s-a produs la intrarea în peșterea Polovragi, în zona Cheile Oltețului. Mama surorilor Gabor fusese în pelerinaj la mănăstirile din zonă care să se roage pentru sănătatea familiei. După câțiva ani, soțul ei, Emil, a murit de infarct.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri.

Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme.Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, povestea acesta pentru ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: