Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată Oana Constantinescu, fosta soție a lui Cătălin Radu Tănase. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor

Cum mai arată Oana Constantinescu, fosta soție a lui Cătălin Radu Tănase. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor

GALERIE FOTO (3) Cum mai arată Oana Constantinescu, fosta soție a lui Cătălin Radu Tănase. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor

Oana Constantinescu, fosta soție a lui Cătălin Radu Tănase, s-a schimbat radical după despărțirea de jurnalist. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor după divorț.

Cum mai arată Oana Constantinescu, fosta soție a lui Cătălin Radu Tănase. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor

Cătălin Radu Tănase și Oana Constantinescu au format un cuplu foarte stabil. Însă lucrurile au degenerat, iar cei doi au decis să divorțeze în 2008. În urmă cu un an, însă, aceștia au ajuns din nou în fața judecătorilor, motivul fiind fiica lor.

Cătălin Radu Tănase s-a căsătorit cu Oana Constantinescu, o fostă iubire din liceu, pe care o revăzuse peste ani cu „ajutorul” Ruxandrei Săraru, ocazie cu care idila s-a reînfiripat, pe 3 iulie 2004, la Biserica Domnița Bălașa. Ulterior, în noiembrie 2005, Cătălin și Oana au devenit părinții Carinei Alexandra.

Cu toate acestea, în cel mai mare secret, scrie dcnews.ro, Cătălin și Oana, care este însoțitoare de zbor, au divorțat în februarie 2008, instanța luând act de „culpa comună” și de partajul stabilit între părți. În cele din urmă, femeia și-a refăcut viața sentimentală cu solistul Ștefan Orfescu.

Deși părea cei doi rezolvaseră problemele dintre ei, în martie 2020, Alexandra, fiica celor doi, i-a adus, din nou, în fața magistraților. Mai exact, obiectul cererii depuse de către Alexandra la Judecătoria Sectorului 1 este ”exercitarea autorității părintești”. Vedeta de la PRO cere, practic, împuternicirea ca el să ia cu prioritate deciziile asupra fetei. Se pare că el și fosta lui soție, Oana, nu au ajuns la un numitor comun în privința fiicei, așa că instanța va decide. Alexandra Carina stă cu Radu Tănase, tocmai de aceea a și depus cererea la Judecătorie, asistată fiind de tatăl ei, scrie Cancan.

”Lucrurile se schimbă, nu o să mai fie fetița lui tata, prințesa lui tata, o să fie o domnișoară. Mă acomodez cu fiecare etapă. Nu mi-e chiar așa ușor să văd cum crește, este aproape cât mine și eu am 1,85 înălțime”, a declarat Cătălin Radu Tănase la emisiunea ”Vorbește Lumea”.

Ce salariu are Cătălin Radu Tănase

Cătălin Radu Tănase a făcut istorie în televiziune, iar corespondențele sale din țările de război au rămas în amintirea românilor de pretutindeni. Toți s-au întrebat ce salariul primește acesta.

Corespondentul de război, Cătălin Radu Tănase, este cel mai bine plătit reporter din țară. Acesta are un salariu mai mare decât Adelin Petrișor, reporterul special de la Antena 1. Vedeta Pro TV ar câștiga, nici mai mult nici mai puțin decât, 7.000 de euro pe lună.

Corespondentul Știrile Pro TV, Cătălin Radu Tănase, a vorbit despre situația periculoasă care se află la doi pași de granițele României. După ce marina rusă a deschis focuri de armă și a capturat trei vase ucrainene, situația a fost privită cu mare interes în toată lumea. Cele două țări s-au acuzat reciproc de încălcarea legislației internaționale, solicitând reuniunea de urgență a Consiliului de Securitate al ONU.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: