Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată și ce mai face Bianca Pop. Bruneta este mai fericită ca niciodată FOTO

Cum mai arată și ce mai face Bianca Pop. Bruneta este mai fericită ca niciodată FOTO

GALERIE FOTO (3)

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii este de nerecunoscut, deși în ultimele luni a trecut prin momente destul de tensionate, aceasta are o înfățișare demnă de invidiat! În toate aceste clipe grele prin care a trecut, alături i-a fost partenerul ei de viață, George Tomaziu. Iată ce hotărâre de moment a luat bruneta!

Bianca Pop se întoarce în România

Bianca Pop a petrecut ultimele luni în Spania, unde iubitul ei are o afacere. Acum, bruneta este nerăbdătore să se întoarcă în România.

Bianca Pop susține că nu este pregătită să se stabilească înapoi în țară și că vine în vizită doar pentru a-și rezolva anumite problemele. Urmează ca aceasta să vină pentru a-și vedea familia. Totodată bruneta a mărturisit că vrea să-și repare device-urile, deoarece nu mai poate interacționa cu fanii ei ca altă dată.

Bianca Pop nu va sta mult în țară, deoarece luna viitoare se va întoarce în Spania, alături de iubitul ei.

Este sau nu însărcinată Bianca Pop?

Fosta ispită de la Insula Iubirii a dat o veste, chiar la începutul verii ce a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. Aceasta anunțase că este însărcinată cu actualul ei partener de viață, George Tomaziu. Totuși, în cele mai recente imagini nu se mai vede burtica de gravidă.

Bianca Pop nu a discutat pe rețelele sociale despre presupusa sarcină, însă i-a asigurat pe internauți că este încă într-o relație cu George Tomaziu.

„Nu ne-am despărțit, dragostea nu moare, telenovela continuă. În septembrie ne vedem(…)Nu avem găini, nu avem purcei, pentru că suntem în Spania și nu suntem la Vaslui, așa și pe lângă asta, domnule Alo 2-10, o să vezi cine sunt eu și o să…”, a spus Bianca Pop, relatează spynews.ro

Bianca Pop a fost internată la Psihiatrie, după despărțirea de Florin Rusu:

„Dacă n-ai știut să apreciezi o femeie șmecheră… Ai pierdut-o! Aici, prietenii cu familia, cu bărbatul meu sunt. Sunt și gravidă. Să vă arăt și pe bebelul meu. Așa, gravidă. Amin”, a spus Bianca Pop, conform aceleași surse.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: