Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum poți curăța mizeria de pe încălțăminte cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Cum poți curăța mizeria de pe încălțăminte cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Bicarbonat de sodiu te scpa de pete

Cu toți ne întrebăm ce soluții să folosim pentru a scoate petele de pe încălțămintea preferată. Multe produse de îngrijire sunt foarte scumpe și nu se pliază pe toate materialele. Bicarbonatul de sodiu este o soluție salvatoare pentru încălțămintea ta.

Cum folosești bicarbonatul pentru a scoate toate petele

Încălțămintea în culori deschise este în topul preferințelor. Dacă te-ai confruntat cu problema petelor, bicarbonatul de sodiu este soluția ideală. Praful de bicarbonate este la îndemâna tuturor și se găsește peste tot.

Pentru a curăță murdăria de pe încălțăminte trebuie să pui două linguri de bicarbonat de sodiu în 60 de mililitri de oțet și amestecă apoi cu 50 de mililitri de apă. Aplică pasta formată pe periuța de dinți sau pe cârpă și freacă bine suprafețele murdare de pe pantofi. În câteva secunde, petele și grăsimea de pe adidași vor dispărea.

Alte metode de a curăța petele mici sunt folosirea acetonei, a pastei de dinți sau a apei oxigenate. Unele pete de pe pantofi pot fi foarte ușor de îndepărtat chiar și cu alcoolul sanitar, mai ales că acesta dezinfectează bine suprafețele.

Cum mai poate ajuta bicarbonatul gospodinele

Bicarbonatul de sodiu poate ajuta în curățarea suprafețelor din bucătărie și baie. Pune într-o solniță bicarbonat de sodiu și împrăștie pudra pe suprafețele ce urmează să le cureți. Pentru a avea un miros plăcut poți adăuga ulei esențial de lavandă sau ceai. Așa poți curată suprafețe precum: faianță, cazi de baie, chiuvete, aragaz.

Dacă ai problemele cu mirosurile neplăcute din scurgeri, bicarbonatul de sodiu de scapă și de ele. gurilor de scurgere la chiuvete sau cadă este aceea obținută din amestecul bicarbonatului de sodiu cu oțet (acid acetic). Bicarbonatul va neutraliza mirosurile acide și alcaline.

Mai mult, acesta te poate ajuta să scapi de petele de pe pereți. Dacă copii și-au încercat talentul artistic pe pereții proaspăt vopsiți, trebuie doar să pui puțin bicarbonat pe un burete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: