Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți păstra brânza în frigider fără să se strice. Trucul pe care puține gospodine îl știu

Cum poți păstra brânza în frigider fără să se strice. Trucul pe care puține gospodine îl știu

branza frigider

Brânza este unul dintre alimentele care nu lipsesc de pe mesele românilor. Cu toate acestea, mulți dintre ei evită să achiziționeze cantități mari de brânză o singură dată pentru că aceasta este perisabilă și se poate strica cu ușurință. Există însă un truc prin care brânza va rămâne proaspătă pentru o perioadă îndelungată de timp. Iată ce trebuie să faceți!

Cum poți păstra brânza în frigider fără să se strice. Trucul pe care puține gospodine îl știu

Metoda simplă prin care poți preveni deteriorarea brânzei necesită doar obiecte obișnuite în bucătărie și un ingredient accesibil din punct de vedere financiar. Mai exact, ai nevoie de o cutie, preferabil din plastic, și de lapte. Acestea te vor ajuta să păstrezi brânza proaspătă, fără să se deterioreze sau să capete un miros neplăcut.

Pentru a folosi această metodă, trebuie să pregătești cutia menționată și să așezi bucățile de brânză în ea. Dacă sunt prea mari, le poți tăia în bucăți mai mici. Apoi, vei turna laptele peste brânză și vei închide capacul cutiei complet. În final, trebuie doar să depozitezi cutia în frigider.

Cum poți depozita roșiile în frigider pentru o perioadă lungă de timp

Nu doar brânza poate fi dificil de depozitat în frigider, existând riscul de a se strica rapid, ci și roșiile. Însă, stați liniștiți, există un truc la care puteți apela și în cazul acestora pentru a le depozita pentru mai mult timp fără a-și pierde din proprietăți.

Cu toate acestea, există o modalitate ușoară de a păstra roșiile în frigider, atât vara, cât și iarna, când devin din ce în ce mai greu de găsit. Pentru acest truc, trebuie să pregătești o soluție din apă și un sfert din cantitatea de oțet, în care să speli roșiile. Apoi, trebuie să tai roșiile în jumătăți sau sferturi mari și să le așezi pe o tavă, fără a se lipi una de alta. Le vei introduce în congelator timp de aproximativ 20 de minute. După ce a trecut perioada necesară, le poți scoate și le poți depozita în pungi de plastic, pe care le reintroduci în congelator.

Sursă foto: Cancan

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: