Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum poți să consumi semințele de cannabis?

Cum poți să consumi semințele de cannabis?

Ai semințe de cannabis? Știai că există multe moduri delicioase de a consuma semințele de cannabis care oferă o mulțime de beneficii sănătății? Iată câteva din cele mai simple și mai delicioase metode!

Prăjește și decojește semințele de cannabis pentru o gustare delicioasă!

Cojile semințelor de cannabis se îndepărtează mai ușor atunci când sunt ușor prăjite. Acest lucru ajută învelișul sau coaja semințelor să se usuce și să cadă. De obicei, odată ce au fost prăjite, semințele de cannabis se pot curăța ușor cu degetele.

Pentru prăjirea semințelor de cannabis acasă se poate folosi un cuptor cu gaz ori electric sau chiar o friteuză. Însă cel mai ușor mod de prăjire este cu ajutorul unei tigăi, pe aragaz, la foc mediu.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi un strop de ulei într-o tigaie obișnuită, s-o încălzești la foc mediu și apoi să pui semințele de cannabis înăuntru.

Odată ce semințele își schimbă culoarea în maro deschis sau chiar mediu, se poate opri focul. Semințele se pot turna într-o strecurătoare fină pentru paste și lăsate la răcit. Dacă le miști ușor după răcire, ar trebui ca toate sau cel puțin majoritatea cojilor să se desprindă și să cadă și să lase în urma lor doar miezul, pe care îl poți savura ca o gustare delicioasă.

Fă-ți un supliment alimentar bogat în fibre cu semințe de cannabis!

Îți plac smoothie-urile sănătoase? Dacă da, adaugă în smoothie-ul preferat câteva lingurițe de semințe de cannabis atunci când amesteci ingredientele în blender. Dacă ai la îndemână un robot de bucătărie, poți transforma semințele într-o pulbere fină pe care o poți adăuga în băuturi ca supliment nutritiv.

Pur și simplu pune semințele uscate, prăjite și decojite așa cum am explicat mai sus în robotul de bucătărie și amestecă până când se transformă într-o pulbere fină. Apoi, transferă pulberea într-un recipient închis ermetic sau într-un borcan de condimente.

Cu un așa ingredient mereu la îndemână practic poți oferi oricărei mese sau gustări un impuls nutrițional natural.

Poți adăuga această pulbere de semințe și la: sosuri, supă sau chiar în salate. O mai mai poți folosi când faci pâine sau deserturi de casă. Este delicioasă și cu legume prăjite!

 

Dacă ai uitat să îndepărtezi cojile atunci când ai prăjit semințele, nu-i nimic! Acestea sunt comestibile și se digeră ușor, în plus le poți consuma ca o sursă suplimentară de fibre.

Consumă semințe germinate sub formă de salată!

Germenii pot fi o gustare sănătoasă dacă îi adaugi în salate sau sandvișuri. Cu siguranță ai consumat până acum germeni de fasole sau de soia, dar știai că poți consuma și germeni de cannabis?

Tot ce au nevoie semințele de cannabis pentru a germina este apă și lumină. E foarte simplu să determini aceste semințe să treacă din stadiul vegetativ în cel de germinație și să le transformi în muguri canabis, care sunt fragezi și gustoși.

Dacă dorești să crești muguri din semințe de cannabis, ai nevoie de un recipient cu capac care se închide etanș, din sticlă sau plastic, de apă și, desigur, semințe.

Semințele viabile de canabis vor încolți ușor. Și vor semăna la început cu quinoa, cu un mic mugur care iese din coajă. Cu toate acestea, în interiorul containerului închis etanș pot crește până la dimensiunea germenilor de fasole și uneori chiar mai mari.

Semințele germinate sunt delicioase! Sunt fragede și pot fi folosite ca ingredient la diferite rețete. Odată ce semințele încolțite germinează, ele trebuie mutate de la soare și păstrate în frigider.

Ar trebui să le îndepărtați de lumina directă a soarelui și să le puneți la frigider. Se poate pune un prosop de hârtie umed în fundul recipientului etanș pentru a ajuta la reținerea umezelii.

Când vrei să crești germeni din semințe de cannabis in Romania ai grijă că la fel ca mugurii de fasole aceștia se pot degrada ușor și trebuie consumați rapid, chiar dacă sunt păstrați la frigider.

De aceea, ia în calcul o cantitate mai mică, pe care o poți consuma în maxim trei zile, ca să te bucuri din plin de prospețimea germenilor și de gustul și textura lor inconfundabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini