Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cum poți să ieși dintr-un grup de pe WhatsApp fără ca nimeni să își dea seama

Cum poți să ieși dintr-un grup de pe WhatsApp fără ca nimeni să își dea seama

WhatsApp lansează o funcție mult așteptată! Ce trebuie să știi

Iată cum poți părăsi un grup pe WhatsApp fără ca nimeni să știe acest lucru. Sau aproape nimeni. Ce pași să urmezi.

Cum poți să ieși dintr-un grup de pe WhatsApp fără ca nimeni să își dea seama

Așa cum probabil că știți deja, WhatsApp oferă utilizatorilor posibilitatea de a forma grupuri, astfel încât aceștia să comunice cu mai multe persoane în același timp. E extrem de utilă această funcție și folosită de mulți oameni în întreaga lume, mai ales că WhatsApp rămâne în continuare cel mai popular serviciu de mesagerie instantanee de pe planetă.

Problema apare atunci când suntem introduși în aceste grupuri fără să ni se ceară totuși permisiunea sau când figurăm în continuare în grupuri în care nu avem sau nu mai avem niciun interes să fim. Există opțiunea să dezactivăm notificările grupului, dar o variantă și mai bună este să părăsim grupul fără să fim observați. De fapt, doar administratorul grupului va ști, dar restul membrilor din grup nu vor fi notificați de ieșirea ta.

Iată cum se procedează:

Utilizatori Android, faceți clic și țineți apăsat pe grupul pe care doriți să îl părăsiți. Apoi, atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Selectați Exit” (Ieșire). Veți vedea un mesaj pe ecran care spune: Numai administratorii grupului vor primi o notificare că ați părăsit grupul”.

Pentru utilizatorii de iPhone, glisați spre stânga pe grupul pe care doriți să îl părăsiți. Faceți clic pe More” (Mai multe). Apoi faceți clic pe Leave” (Ieșiți). Veți vedea un mesaj pe ecran care spune: Numai administratorii grupului vor primi o notificare că ați părăsit grupul”.

O altă opțiune interesantă este să configurați grupul în așa fel încât membrii grupului să nu știe dacă ați citit sau nu vreun mesaj. Capcana este că, prin dezactivarea confirmărilor de citire, nu veți putea vedea nici dacă ceilalți v-au citit mesajele. Pentru a face acest lucru, deschideți WhatsApp > Setări > Confidențialitate > Dezactivați opțiunea Read receipts.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: