Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți scăpa de mirosul de usturoi de pe mâini cu ajutorul unui ingredient banal. Sigur îl ai în bucătărie

Cum poți scăpa de mirosul de usturoi de pe mâini cu ajutorul unui ingredient banal. Sigur îl ai în bucătărie

Cum cureți usturoiul în doar 20 de secunde? Trucul folosit de pe vremea bunicilor noștri

Usutoriul este un ingredient care nu lipsește din gospodăria fiecăruia dintre noi, însă mirosul acestuia poate să fie greu de îndepărtat de pe mâini odată ce am terminat de gătit.

Mirosul de usturoi poate fi îndepărtat cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu, considerat aliatul de încredere al gospodinelor, nu este util doar în procesele de curățenie și igienizare, ci poate fi de ajutor și atunci când mirosul persistent de usturoi se impregnează în pielea mâinilor. Bicarbonatul de sodiu se dovedește a fi o soluție eficientă pentru a elimina neplăcutul miros de usturoi de pe piele. Iată cum îl puteți utiliza!

Bicarbonatul de sodiu are o gamă vastă de întrebuințări și este cunoscut de mulți oameni că poate avea efecte miraculoase. Este binecunoscut faptul că mirosul persistent al unor alimente, cum ar fi usturoiul, poate fi extrem de neplăcut și persistă pe piele după gătit.

Dar nu-ți face griji, pentru că bicarbonatul de sodiu poate fi un aliat de încredere în rezolvarea acestei probleme. Pentru a scăpa de mirosul neplăcut de usturoi de pe mâini tot ce trebuie să faci este să utilizezi două lingurițe de bicarbonat de sodiu în loc de săpun.

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări în gospodărie și poate fi un ajutor de nădejde în bucătărie. Iată cum îl puteți folosi atunci când faceți curățenie în casă.

Bicarbonatul de sodiu, un ajutor prețios pentru curățenia în gospodărie

Curățarea suprafețelor: Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat ca un agent de curățare eficient pentru suprafețe precum chiuvete, blaturi, aragazuri și frigidere. Se poate crea o pastă din bicarbonat de sodiu și apă, care apoi se aplică pe suprafața de curățat, se lasă să acționeze timp de câteva minute și apoi se șterge cu un burete sau o lavetă umedă.

Dezinfectarea obiectelor de uz casnic: Bicarbonatul de sodiu are proprietăți antimicrobiene și poate ajuta la dezinfectarea obiectelor de uz casnic, cum ar fi bureții de vase, periuțele de dinți, perdelele de duș sau ustensilele de bucătărie. Se poate amesteca bicarbonatul de sodiu cu apă caldă și se lasă obiectele să stea în această soluție timp de câteva minute înainte de clătire.

Eliminarea mirosurilor neplăcute: Bicarbonatul de sodiu este recunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi mirosurile neplăcute. Poate fi folosit pentru a elimina mirosurile din frigider, din coșurile de gunoi sau din încălțăminte. Se poate presăra bicarbonat de sodiu în aceste zone și se lasă să acționeze timp de câteva ore înainte de a fi curățate sau șterse cu o lavetă.

Îndepărtarea petelor: Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a trata petele de pe diverse suprafețe, inclusiv pe covoare, tapițerii sau haine.

Se poate crea o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și se aplică direct pe pata respectivă. Se lasă să acționeze timp de câteva ore sau peste noapte, apoi se șterge sau se clătește cu ajutorul unei lavete.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: