Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum poți vedea programe de TV online cu ajutorul telefonului mobil

Cum poți vedea programe de TV online cu ajutorul telefonului mobil

Programele TV sunt o modalitate binecunoscută de petrecere a timpului liber, dar acestea au un dezavantaj evident. Ai nevoie de televizor pentru a putea urmări emisiunile preferate, programele de știri sau orie altceva îți dorești. Totuși, iată că există alternative și pentru a privi programele TV preferate. Iată cum!

Cum să te uiți la emisiunile preferate folosind smartphone-ul

Poți să te uiți la emisiunile și posturile TV preferate chiar și fără a avea televizor. Soluția este una simplă, trebuie să ai un smartphone și să aceesezi programele TV de pe acesta. Tot ce trebuie să faci este să descarci anumite aplicații destinate telefonului mobil.

SeeNow este o aplicație mobilă ce îți oferă acest serviciu, de a vedea posturile TV preferate. Aceasta a fost dezvoltată de Direct One în parteneriat cu Samsung Electronics şi Vodafone, anul trecut. SeeNow este o aplicație ce poate fi descărcată atât pe Android, cât și pe iOS.

Costul unui abonament este de 1 euro pe lună pentru cei care au telefoane ce folosesc sistemul Andriod, iar pentru cei care au iPhone acesta costă 1,59 euro.

La câte posturi TV te poți uita de pe telefon

În schimbul acestei sume, utilizatorii au acces la 22 de posturi TV și anume: Antena 3, B1 TV, Realitatea TV, TVR Info, RTV, Naşul TV, The Money Channel, TVR Internaţional, Kanal D, National TV, N24 Plus, Kiss TV, UTV, OTV, Someş TV, Transilvania Look, Transilvania Live, Etno TV, Favorit, Taraf, Mynele şi Party TV.

Un dezavantaj evident este că nu există posturile TV generaliste și nici unele de sport. O altă problemă este că este nevoie de date mobile pentru a privi programele TV preferate, chiar dacă acestea sunt în format SD, adică standard definition.

În afară de această aplicație, mai există și altele, ale companiilor din domeniul telecomunicațiilor.

Astfel, există Orange TV, pentru clienții rețelei Orange, ce oferă acces la 32 de posturi TV. Există, de asemenea, și Vodafone 4G+, dar și Digi Online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: