Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce culori va avea noul Iphone 12. FOTO

Ce culori va avea noul Iphone 12. FOTO

Iphone 12

Cel mai așteptat telefonul va fi lansat în toamna anului 2020. Noul Iphone 12 va fi primul telefon cu standard și primul care face parte dintr-o serie de patru modele.

Ce culori va avea noul Iphone 12

Nu a trecut nici măcar un an de la lansarea Iphone 11, că producătorii Apple au anunțat lansarea seriei Iphone 12, care va avea loc în septembrie.

Se pare că Iphone 12 va fi primul telefon cu standard și totodată, va fi primul model dintr-o serie de patru modele. Potrivit Playtech.ro, ar fi vorba de un Iphone 12 Pro Max cu ecran de 6.7 inci, Iphone 12 Pro de 6.1 inci, un Iphone 12 Plus de 6.1 inci și un model de bază cu ecran de 5.4 inci.

Acest nou model va fi unul important pentru producția Apple. Cu această lansare, Apple ar intra într-un nou ciclu, care ar dura alți trei ani.

Se spune că noul iphone va avea o culoare specială, care va înlocui culoarea Midnight Green de pe seria Iphone 11 Pro. Se zvonește că Apple va alege o nuanță de albastru închis, care ar reflecta culoarea mov atunci când lumina bare într-un alt unghi.

Cât va costa Iphone 12?

Modelul Iphone 12 este posibil să aibă un avantaj față de celelalte modele, va avea o cameră foto mult mai performantă, cu senzor principal mai mare, iar ecranele telefoanelor Iphone 12 vor avea dimensiuni diferite.

Așadar, prețul unui Iphone 12 cu 5.4 inci va costa 3.200 lei, Iphone 12 6.1 inci va costa 3.600 lei, Iphone 12 Pro 6 6.1 inci va costa 5.400 lei, Iphone 12 Pro Max 6.7 Inci va costa 5.999 lei.

Ideea Iphone XS/XR și Iphone 11 a fost foarte bună, având în vedere că modelele sunt cele mai populare smartphone-uri din portofoliul companiei și se pare că producătorii Apple nu renunță și vor să atragă iarăși atenția publicului cu Iphone 12.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: