Redactia.ro
Home » Știri » Orange dă gratuit telefoane clienților săi. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unui smartphone

Orange dă gratuit telefoane clienților săi. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unui smartphone

Orange

Clienții Orange au parte de o surpriză în aceste zile. Firma de telefonie mobilă a decis să ofere gratis mai multe telefoane utilizatorilor săi. Iată ce trebuie să știi dacă vrei să fii unul dintre norocoșii ce vor câștiga premiile puse la bătaie.

Ce trebuie să faci ca să câștigi un telefon gratis, de la Orange

Orange le-a pregătit o surpriză de proporții clienților săi. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt extrem de simpli, așa că se poate înscrie oricine. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să câștigi grati sun telefon smart pus la bătaie de compania Orange.

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter de pe pagina oficială a Orange, iar apoi ai posibilitatea de a câștiga un telefon Huawei.

Promoția este valabilă deja de ceva timp, așa că dacă vreți să profitați de pe urma ei, atunci urmați pașii descriși mai sus și puteți câștiga atât de simplu un telefon de tip smartphone.

Dacă te întrebi ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a putea obține gratuit un telefon mobil, trebuie să știi că nu este vreun criteriu eliminatoriu. Promoția se adresează tuturor clienților Orange din România.

Campania va mai fi valabilă până în prima zi de toamnă, iar cei care se înscriu la newsletter pot câștiga un telefon Huawei Mate 20 Pro și două telefoane Huawei P20, se arată pe site-ul companiei.

„Primul la oferte cu newsletterul Orange. Poți câștigă 2x Huawei P20 și 1x Huawei Mate 20 Pro dacă te abonezi. În plus, ești informat despre ofertele din magazinul online”, se arată pe orange.ro.

Cum poți să cumperi un telefon mai ieftin

De asemenea, cei de la Orange România mai au încă o campanie avantajoasă, ce se bazează pe un concept de reduceri în funcție de… temperatură! Poți cumpăra mult mai ieftin un telefon cu cât este mai cald. Iată ce condiții sunt:

Campania se desfășoară în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2020 și în limita stocului disponibil.

Temperatura de referință în baza căreia sunt acordate reducerile din campanie este furnizată de INMH, București. Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Reducere Orange” și va fi marcată corespunzător.

În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract, pentru 24 de luni, iar în cazul accesoriilor, obiectelor conectate și tabletelor reducerile se aplică la prețul standard.

Reducerile se aplică doar anumitor produse din magazinul online, marcate cu discount vizibil.

Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative

Pe parcursul campaniei, în magazinul online, pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.

Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You, este valabilă până pe 31 august și se acordă doar la achiziția unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Intră în campanie doar punctele Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money.

Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.

Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă, în cadrul acestei campanii, este de 500 € (TVA inclus).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: