Redactia.ro
Home » Monden » Cum răspunde Cătălin Dobrescu zvonurilor conform cărora el și Oana Radu au divorțat: «Vă rog să mă înțelegeți!»

Cum răspunde Cătălin Dobrescu zvonurilor conform cărora el și Oana Radu au divorțat: «Vă rog să mă înțelegeți!»

oana roman si catalin dobrescu

Zvonurile conform cărora Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-ar fi despărțit circulă în spațiul public de mai multe zile, însă artista nu a confirmat în mod oficial separarea. Iată ce are de spus Cătălin despre speculațiile care i-au pus pe jar pe fanii soției sale.

Cum răspunde Cătălin Dobrescu zvonurilor conform cărora s-ar fi despărțit de Oana Radu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Cătălin este cel care a ajutat-o pe Oana să slăbească zeci de kilograme și să ajungă la forma fizică pe care și-a dorit-o întotdeauna. În plus, el i-a fost aproape atunci când artista și-a pierdut iubitul în urma unui incident absolut teribil.

În anul 2019, iubitul Oanei a fost incendiat în scara unui bloc, iar rănile i-au fost fatale. Cătălin îi era doar un prieten le vremea respectivă, însă relația lor de prietenia s-a transformat într-una de iubire, iar în anul 2020, Oana și Cătălina au ajuns în fața ofițerului de stare civilă.

În ultima perioadă, Oana a șters multe dintre imaginile în care apărea alături de Cătălin și s-a afișat în mediul online fără verighetă, acțiuni care i-au făcut pe fani să creadă că povestea dintre ea și antrenorul de fitness a ajuns la final. Oana nu a confirmat despărțirea. Contactat de către jurnaliști, nici Cătălin nu a oferit un răspuns clar, care să pună odată pentru totdeauna capăt speculațiilor.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a declarat Cătălin Dobrescu atunci când a fost contactat de către jurnaliștii de la Spynews.

Oana Radu a șters imaginile cu soțul său de pe pagina personală de Instagram

Oana Radu a ales să șteargă imaginile de pe contul său de Instagram cu Cătălin Dobrescu și a lansat o melodie care vorbește despre o despărțire.

În plus, celebra artistă a transmis un mesaj pe platforma online, explicând motivele pentru care nu este prezentă pe Instagram în ultima perioadă. Fosta concurentă de la X Factor a împărtășit că trece printr-un moment dificil și că simte nevoia de o pauză. „Prieteni, nu am fost prea activă pe rețelele sociale deoarece trec prin momente mai puțin plăcute în viața mea… Stau bine, dar am nevoie de o mică pauză… Mă voi întoarce în curând!”, a menționat Oana Radu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: