Redactia.ro
Home » Monden » Cum răspunde Sorin Bontea clienților nemulțumiți de preparatele sale: «Toată lumea mai greșește! Nimeni nu-i perfect»

Cum răspunde Sorin Bontea clienților nemulțumiți de preparatele sale: «Toată lumea mai greșește! Nimeni nu-i perfect»

Chef Sorin Bontea, în mijlocul unui val de critici și insulte! Juratul de la emisiunea „Chefi la Cuțite”, acuzat că utilizează platformele de socializare exclusiv în scopuri publicitare

În ultimele zile, numele lui Sorin Bontea a circulat în presă din motive mai puțin plăcute. Mai mulți clienți care au comandat coaste făcute după rețeta celebrului bucătar și-au exprimat părerea în mod online despre calitatea îndoielnică a acestora. În ciuda faptului că prețul lor este unul piperat, gusutul lasă de dorit, subliniază clienții. Iată cum se apără Sorin Bontea împotriva acuzațiilor pe care le-a primit de la clienții nemulțumiți!

Chef Bontea răspunde acuzațiilor aduse de către clienții dezamăgiți de preparatele sale

De ceva vreme, Chef Sorin Bontea a introdus pe piață conceptul „Coasta lu’ Bontea”. Prin intermediul unei aplicații de livrare de mâncare, fanii bucătarului pot comanda celebrele coaste preparate de el. Meniul nu este tocmai divers și se concentrează pe coastele la grătar, însoțite de opțiuni delicioase de garnituri.

Chiar dacă meniul părea tentant și prețurile nu erau deloc mici, experiența clienților care au dorit să se bucure de coastele preparate după rețeta lui Sorin Bontea a fost una dezamăgitoare. Se pare că preparatele purtând brandul Sorin Bontea nu au fost la fel de gustoase precum se așteptau clienții. Din contră, majoritatea celor care au plasat comenzi s-au simțit profund dezamăgiți și au lăsat recenzii în care l-au criticat aspru pe faimosul bucătar.

„O glumă proastă efectiv, păcat că nu pot să încarc poze să se vadă ce bătaie de joc am primit la 50 de lei, Costacos e 2x înseamna 2 lipii cat jumătate de palmă, unse pe o parte cu ceva pastă de carne și un sos, salata orientală sunt 10 cartofi cu pătrunjel și 5 bucățele de ceapă verde. Sper să dați faliment, așa ceva nu se face. Pozele nu corespund nici măcar 50% cu ce primești și nici gramajul, toată cutia cântărita nu face 200 de grame iar în descriere scrie 310. Chiar așa mare e foamea după bani?”, a fost comentariul unui client foarte dezamăgit de produsul marca Sorin Bontea.

Cheful a decis să ofere personal un răspuns celor care au criticat gusutul coastelor. Bucătarul susține că a explicat cât se poate de clar pașii pe care trebuie să-i urmeze cei care pregătesc coastele și a subliniat că nu poate verifica, îndeaproape, dacă bucătarii respectă cu strictețe indicațiile. În plus, cheful a subliniat că oricine poate greși din când în când și a oferit asigurări ca va face tot ce-i stă în putință pentru a rezolva situație neplăcută și a evita producerea ei în viitor.

Cum răspunde Sorin Bontea acuzațiilor aduse

„Asta e o chestie pe care eu nu prea pot s-o controlez, pentru că este un fel de franciză și… Eu am dat rețetele pe unde trebuia să le dau, exact cum se face, cu video, cu tot, cu tot. Ele se fac în mai multe orașe și acuma totul depinde doar de bucătarul care le face.

Aici era treaba firmei respective, mă rog. Se fac în Timișoara, se fac în Cluj, se fac în București, Constanța… Nu prea pot să le controlez pe toate. Crezi pe cuvânt bucătarul care le face că le face cum trebuie. Toată lumea mai greșește, nu este nimeni perfect. Eu nu am primit critici la modul ăsta. Eu am creat rețeta, le-am făcut și video, tot ce trebuia făcut. Acuma, eu când am făcut rețetele respective, nu erau oase în coaste… Am citit și eu ce s-a scris. Asta nu mai pot să controlez eu absolut deloc, din păcate.

E adevărat că totul se răsfrânge asupra mea. Eu nu am cum să fac rețetele în același timp și-n București, și-n Timișoara, și-n Craiova, și-n Cluj. Sunt rețetele mele, e adevărat. Am explicat cum ar trebui să fie făcute, dar mna, mi-am ales niște restaurante care le făceau cum trebuie. Asta e problema în bucătăria românească, din păcate. E vorba și de restaurante, în general, nu doar ce mi se întâmplă mie personal”, a explicat Sorin Bontea, conform Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: