Redactia.ro
Home » Știri » Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste orice obstacol. Ce mărturisiri a făcut vedeta

Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste orice obstacol. Ce mărturisiri a făcut vedeta

Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste orice obstacol. Ce mărturisiri a făcut vedeta

Andreea Bălan se declară o mamă fericită și o femeie împlinită prin cariera pe care o are. Ea și George Burcea au divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, iar actorul s-a luptat mult timp pentru a avea custodie comună. Recent, Andreea Bălan a povestit cum reușește să treacă peste orice obstacol.

Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste orice obstacol.

Deși a trecut prin mai multe perioade grele, Andreea Bălan nu s-a dat niciodată bătută. Fanii o încurajează și o admiră pentru tăria cu care trece prin viață peste obstacole, atât în viața privată, cât și în carieră. Iată cum reușește Andreea să le facă față!

Andreea Bălan despre obstacolele din carieră: „Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”

„Cu toții greșim când suntem tineri și trebuie să fi așezat și calm. Mai ales, în industria noastră e greu. Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților. Eu nu am manager, ma manageriez singură, sunt propriul meu manager. Dar, evident, am avut diferite colaborări pe partea aceasta. Este o industrie a bărbaților condusă de bărbați și ca să reziști peste două decenii e o performanță”, a declarat Andreea Bălan, pentru spynews.ro

Andreea Bălan e o mamă împlinită. Își iubește fetițele mai mult decât orice

Andreea Bălan s-a declarat în repetate rânduri o femei împlinită. Cel mai greu pentru ea a fost să stea departe de fetițele ei o lungă perioadă de timp.

„Mi-a fost foarte greu fără ele, de fapt acesta a fost lucrul cel mai greu din America Express, să stau fără ele mult timp. Revederea a fost extraordinară, iar acum petrec cât mai mult timp cu ele, tocmai ca să compensez că a trecut atât de mult timp. Eu le las să facă ce vor pentru că acum e vârsta cea mai frumoasă, se zice că ai copil mic până la patru ani, dupaia nu mai e copil mic, începe să crească”, a povestit Andreea, potivit aceleiași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: