Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere! Ținuta artistei a ieșit în evidență: ”Ești super pentru vârsta ta”

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere! Ținuta artistei a ieșit în evidență: ”Ești super pentru vârsta ta”

GALERIE FOTO (4) Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere! Ținuta artistei a ieșit în evidență: ”Ești super pentru vârsta ta”

Loredana Groza a atras toate privirile la slujba de Înviere, acolo unde s-a afișat cu fiica ei, dar și de câțiva prieteni dragi. Artista a avut o ținută total diferite de aceea cu care ne-a obișnuit. 

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani, s-au afișat împreună la slujba de Înviere, însă oamenii au observat că artista a avut o vestimentație total diferită de aceea cu care și-a cam obișnuit admiratorii.

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere! Ținuta artistei a ieșit în evidență: ”Ești super pentru vârsta ta”

Cântăreața a ales acum o pereche de jeanși și o geacă din denim. Asortate la măștile de protecție pe care nu le-au uitat acasă. Încă e pandemie, așa că pentru diminuarea riscului, Loredana, fiica ei și amici s-au camuflat cu masca de protecție. Mai mult, în ziua de Paște, artista s-a bucurat de o masă alături de familie, unde s-au consumat preparate tradiționale delicioase, așa cum a postat chiar ea pe InstaStory.

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere! Ținuta artistei a ieșit în evidență: ”Ești super pentru vârsta ta”

Cu puțin înainte, ajunsă în SUA, la Miami, Loredana Groza a reușit să își impresioneze fanii cu o nouă ținută extrem de sexy. Cântăreața a publicat, pe pagina sa de Instagram, două imagini în care apare îmbrăcată cu un articol vestimentar îndrăzneț. La 50 de ani, Lori a purtat purtat pălărie, pantaloni și o cămașă crem, desfăcută la nasturi care i-a lăsat la vedere abdomenul, dar și bustiera neagră, transparentă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)


Fanii s-au arătat încântați de apariția ei, i-au făcut o mulțime de complimente. ”Cu trecerea timpului, tot mai frumoasă și minunata ești. Salutări, dragă Loredana. (…) La 50+ femeile devin fatale. (…) Ești super pentru vârsta ta. (…) O doamnă minunată la orice vârstă”,  sunt doar câteva dintre comentarii.

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere! Ținuta artistei a ieșit în evidență: ”Ești super pentru vârsta ta”

Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana Groza

Melodia „Fericire” lansată de Loredana Groza în colaborare cu Florin Salam, Nicu Paleru,Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea, Costi Ioniță, Jador, Culiță Sterp Ștefan de la Bărbulești și Jean de la Craiova, a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube. Deși piesa are un succes imens, multe vedete au criticat-o pe Lori pentru alegerea făcută. Printre aceștia se numără și Maurice Munteanu, care i-a transmis blondinei că este nulă stilistic.

”S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică”, a scris Maurice Munteanu, pe pagina sa Facebook.

De asemenea, Maurice a criticat fiecare ținută pe care blondina le-a folosit în clip, dar și piesa în sine. Potrivit acestuia, Loredana Groza nu știe absolut nimic despre modă, iar melodia este nulă. ”Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă. Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță”, a conchis designerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: