Redactia.ro
Home » Monden » Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana Groza. Ce părere are stilistul despre maneaua care a provocat isterie în România

Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana Groza. Ce părere are stilistul despre maneaua care a provocat isterie în România

Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana Groza

Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana Groza. În urmă cu câteva zile, Loredana Groza surprindea pe toată lumea după ce a lansat o manea, alături de mai mulți artiști de acest gen. Acest fapt i-a adus numeroase critici din partea vedetelor din showbiz, iar printre acestea se numără și stilistul Maurice Munteanu. Juratul de la Bravo, ai stil! a desființat-o pe marea artistă.

Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana Groza. Ce părere are stilistul despre maneaua care a provocat isterie în România

Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana Groza. Melodia „Fericire” lansată de Loredana Groza în colaborare cu Florin Salam, Nicu Paleru,Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea, Costi Ioniță, Jador, Culiță Sterp Ștefan de la Bărbulești și Jean de la Craiova, a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube. Deși piesa are un succes imens, multe vedete au criticat-o pe Lori pentru alegerea făcută. Printre aceștia se numără și Maurice Munteanu, care i-a transmis blondinei că este nulă stilistic.

Proiectul și melodia au fost realizate de Costi Ioniță, iar versuri au fost scris de Alina Manolache. Astfel, stilistul a răbufnit pe pagina sa de socializare la adresa Loredanei. ”S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică”, a scris Maurice Munteanu, pe pagina sa Facebook.

Maurice a criticat fiecare ținută pe care blondina le-a folosit în clip, dar și piesa în sine. Potrivit acestuia, Loredana Groza nu știe absolut nimic despre modă, iar melodia este nulă. ”Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă. Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță”, a conchis designerul.

Maurice Munteanu ”Ne confruntăm cu un spectacol sinistru”

Stilistul nu s-a oprit aici. Designerul a adus-o în discuție pe regretata artistă Romica Puceanu. ”În realitate, ne confruntăm cu un spectacol sinistru, spectacol care nu face altceva decât să țopească și mai tare un peisaj țop prin excelență. Romica Puceanu se răsucește în mormânt, săraca. Și, by the way, le dădea clasă! Dacă tot vorbim despre stiluri și ritmuri”, a mai spus Maurice Munteanu.

Invitată într-o emisiune tv, Loredana Groza a vorbit despre valurile de critici și controversele stârnite de melodia sa. Vedeta nu regretă absolut deloc că a lansat melodia în colaborare cu diferiți maneliști, ba din contră. „Mă simt blagoslovită. Și această dragoste și susținere pe mine mă hrănește cel mai mult și îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită. Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive. Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus„, a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: