Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a îmbrăcat Prima-Doamnă de Crăciun. La ce nu a renunțat Carmen Iohannis?

Cum s-a îmbrăcat Prima-Doamnă de Crăciun. La ce nu a renunțat Carmen Iohannis?

GALERIE FOTO (3)

Președintele Klaus Iohannis a participat vineri dimineață, 25 decembrie, la slujba de Crăciun, alături de soția sa, Carmen Iohannis. Cuplul prezidențial a venit la Biserica Sfânta Treime din Sibiu, purtând măștile de protecție.

 

Cum s-a îmbrăcat Prima-Doamnă de Crăciun

Cuplul prezidențial a fost așteptat la ieșirea din biserică de câțiva simpatizanți, după cum a scris presa locală. Klaus Iohannis a ținut să facă și o urare. „Crăciun Fericit! Să fiți sănătoși și bucuroși!“.

Șeful statului a ales să își petreacă sărbătorile acasă, alături de familie.

Președintele și soția sa au ales să poarte o ținută elegantă. Prima Doamnă a ales să atragă atenția. Carmen Iohannis a purtat o ținută scurtă, deasupra genunchilor,în ciuda vremii nefavorabile. Peste întreaga ținută, Prima-Doamnă a pus un palton închis la culoare. Outfit-ul a fost accesorizat cu pantofi cu toc mediu de culoare bej și o geantă de umăr roșie, pentru a da o „pată de culoare”. Mai mult, ținuta a fost completată și de o eșarfă mov.

Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de Crăciun românilor. Șeful statului a ținut să sublinieze faptul că este important ca românii să se protejeze de coronavirus în continuare și să îi protejeze și pe cei dragi pe această cale.

Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toţii de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!

Să fim aşadar împreună în spirit, convinşi că, solidari, vom reveni, în curând, la o viaţă normală! Dragi români, Vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet! Crăciun fericit!”, a spus Klaus Iohannis.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: