Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat Sofia, fiica Andreei Bănică, la un eveniment monden. Adolescenta a atras toate privirile

Cum s-a îmbrăcat Sofia, fiica Andreei Bănică, la un eveniment monden. Adolescenta a atras toate privirile

GALERIE FOTO (5) Cum s-a îmbrăcat Sofia, fiica Andreei Bănică, la un eveniment monden.

Cum s-a îmbrăcat Sofia, fiica Andreei Bănică, la cel mai așteptat eveniment al verii. Andreea Bănică și fiica ei, Sofia au participat la Unica Urban Party 2022. Fiica artistei este foarte frumoasă, reușind să atragă toate privirile cu ținuta sa.

Cum s-a îmbrăcat Sofia, fiica Andreei Bănică, la un eveniment monden. Adolescenta a atras toate privirile

Andreea Bănică se mândrește cu o familie minunat alături de Lucian Mitrea. Cei doi sunt împreună încă din adolescentă, având doi copii împreună, pe Sofia și Noah. Sofia are 13 ani și a devenit o adevărată adolescentă. Recent, artista și fiica ei au participat la petrecerea Urban Party 2022, iar cele două au atras toate privirile. Andreea Bănică a ales o salopetă într-o nuanță lime, cu imprimeu bleu și o bustieră albastră.

Andreea a asortat tinuta cu o geantă neagră și o pereche de pantofi cu toc, negri. Sofia, fiica ei, a reușit să surprindă pe toată lumea cu ținuta ei. Adolescenta a purtat o rochie scurtă, verde, pentru a se asorta cu mama ei, peste care a pus o cămașă albă. Sofia a asortat ținuta cu o pereche de bocanci înalți, albi. Tematica petrecerii a fost Nostalgia. Sweet Memories.

Ce relație are Andreea Bănică cu fiica ei

Andreea Bănică si fiica ei au o relație specială, iar artista o sfătuiește pe Sofia în orice. Cântăreața se străduiește să-i ofere fiicei sale o copilărie normală și să îi ofere libertatea de care are nevoie, mizând pe faptul că educația primită își va arăta roadele. Sofia a mărturisit că mama sa îi dă libertatea de care are nevoie, în timp ce mama ei confirma că este permisivă. „Nu cred că mă urmărește. Mă lasă să ies cu prietenele oricând am nevoie sau oricând vreau. Adică mai am și eu o dată pe săptămână nevoie să ies undeva, că fac școală și învăț încontinuu, deci cred că merit să ies undeva. Sper că nu mi-a pus ceva în telefon. Bine nu cred că știe să facă asta, dar știe tata. Dar mama are încredere în mine’, a dezvăluit Sofia pentru ego.ro.

Andreea Bănică se consideră prietena fiicei sale, iar tot ce are nevoie este să știe unde este și cu cine iese în oraș. „Ce nu știe ea este că există paparazzii încă, iar eu de asta am fost liniștită toată viața, din toate punctele de vedere. Serios vorbind. Am mare încredere în ea. Atât timp cât știu unde este, important este să-mi spună, cu cine este, nu am nicio problemă să iasă. Eu am fost foarte deschisă și sunt o mamă deschisă la inimă, să meargă să se distreze. Eu așa am copilărit. Eu cred că sunt un pic mai permisivă decât tatăl ei”, a spus artista.

Andreea l-a cunoscut pe Lucian Mitrea când avea 16 ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cuplul lor este unul dintre cele mai solide din showbiz-ul românesc. În ceea ce privesc sfaturile pe care i le-ar oferi fiicei sale în cazul în care ar fi intr-o relație, vedeta a declarat că o să fie mereu alături de Sofia.  „Eu l-am cunoscut pe Lucian la 16 ani. Ce aș putea să-i spun Sofiei la 16 ani? Că nu are voie să aibă prieten dacă eu l-am cunoscut pe tatăl ei la 16 ani? Mă rog, ne-am căsătorit după 17 ani, dar de atunci am fost prieteni, iubiți, am rămas împreună, a fost singurul bărbat din viața mea, este singurul bărbat din viața mea, ce aș putea pe ea să o sfătuiesc? Nu pot decât să o sfătuiesc și să-i dau un exemplu bun, dar nu am cum să fiu în pielea ei și să simt ce simte ea. Mai ales când este vorba de o relație, când se îndrăgostește, când se va îndrăgosti, nu pot să-i pun piedică, nu pot să-i spun Nu. Doar o voi sfătui’, a mai spus Andree.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: