Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a pregătit Liviu Teodorescu pentru Revelion. Artistul și-a pus iubita la treabă

Cum s-a pregătit Liviu Teodorescu pentru Revelion. Artistul și-a pus iubita la treabă

GALERIE FOTO (3) Cum s-a pregătit Liviu Teodorescu pentru Revelion

Cum s-a pregătit Liviu Teodorescu pentru Revelion. Liviu Teodorescu își va aduce aminte de anul 2020 mereu și nu doar din pricina pandemiei de coronavirus, ci din cauza faptului că în acest an, artistul a avut curajul de a o cere în căsătorie pe iubita sa. Cei doi îndrăgostiți urmează să facă Revelionul împreună, motiv pentru care cântărețul și-a pus iubita la treabă.

Cum s-a pregătit Liviu Teodorescu pentru Revelion. Artistul și-a pus iubita la treabă

Cum s-a pregătit Liviu Teodorescu pentru Revelion. Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, iar talentul său a devenit cunoscut odată cu serialul „Pariu cu viața”. Deși pandemia de coronavirus a interzis organizarea evenimentelor artistice, iar pe plan muzical acesta nu a prea avut noroc, Liviu Teodorescu are noroc în dragoste. Acesta și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu câteva luni, iar Iulia a spus un mare DA. Cum s-a pregătit Liviu Teodorescu pentru Revelion.

Pentru Liviu Teodorescu, anul 2020 a fost un an fericit, cel puțin, din punct de vedere sentimental. Dis de dimineață, artistul și-a întrebat fanii ce vor face în noaptea de Revelion.Pe de altă parte, și aceștia au fost curioși de același lucru în privința sa. Se pare că artistul își va petrece noaptea dintre ani alături de logodnica sa. Însă, Liviu a decis să o supună pe iubita sa la un test, acum că va deveni soția sa. „Diseară mergem pe la frati-miu. Avem concerte…glumeam!”, a spus el pe Instagram.

Înainte de a petrece Revelionul, Liviu a pus-o pe Iulia să facă curat în toată casa, iar rezultatul este vizibil. Casa acestuia este lună, strălucind de curățenie. „Dacă Revelionul include și partea asta a zilei, am făcut până acum curățenie. Să fie curat, să fie frumos, să nu fie jeg. Și pe sus am făcut, peste tot. Ce să zic? Cam așa arată ziua mea de Revelion. Iubita mea de Revelion asta face. Își justifică inelul de pe degetul inelar, care i-a fost oferit. Practic, este curățenie peste tot.”, a continuat el, arătând imagini din casă. Cei doi îndrăgostiți speră să înceapă noul an cu dreptul.

Liviu Tedorescu și-a cerut iubita în căsătorie

În ciuda apariției pandemiei de coronavirus, Liviu susține că anul 2020 a fost un an cât se poate de frumos. Cu siguranță, principalul motiv este faptul că a Iulia i-a acceptat cererea în căsătorie, cu care are o relație de mulți ani. Momentul special a fost postat pe rețelele de socializare, iar apropiații și fanii săi au fost de-a dreptul impresionați de gestul său.
2020 a fost un super profesor de viață. Un prof din ăla antipatic, pe care îl urăști pe moment, dar când privești puțin în urmă, constați că ai învățat mai mult de la el decât de la oricare altul. Las aici câteva momente frumoase din 2020. Privind aici, văd că a fost un an extraordinar. Eu și iubita mea ne-am logodit, ne-am luat mașină, a fătat pisica 5 pui de care am avut grijă ca de ochii din cap, mi-am luat dronă, am mobilat mansarda, am scos o grămadă de muzică, mare parte din ea a ajuns la voi, a intrat pe radio, am fost la TV, mulțumesc Doamne. Aș fi vrut să pun o filmare și de la un concert, dar dacă le făceam chiar pe toate anul ăsta, ce mai făceam în 2021?! Hai să avem un An Nou extraordinar. Să ținem contactul cu Pacea din noi și restul.. se așază de la sine❤️”, a postat Liviu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: