Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a răzbunat Monica Gabor pe Mr. Pink. Fosta divă de la Izvorani a făcut un gest surprinzător

Cum s-a răzbunat Monica Gabor pe Mr. Pink. Fosta divă de la Izvorani a făcut un gest surprinzător

GALERIE FOTO (2) Cum s-a răzbunat Monica Gabor pe Mr. Pink.

Cum s-a răzbunat Monica Gabor pe Mr. Pink. Spre surprinderea tuturor, Monica Gabor a ales să se despartă de Mr. Pink după zece ani de relație. Recent, fosta divă de la Izvorani s-a întors în America, după ce a petrecut câteva zile în Dubai, alături de sora ei. Cum s-a răzbunat Monica pe fostul iubit?

Cum s-a răzbunat Monica Gabor pe Mr. Pink. Fosta divă de la Izvorani a făcut un gest surprinzător

Cum s-a răzbunat Monica Gabor pe Mr. Pink. În ultima perioadă au apărut o serie de zvonuri că fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a despărțit de Mr. Pink, bărbatul alături de care a stat în ultimii zece ani. Vedeta a petrecut o bună perioadă de timp în Dubai, la sora ei, Ramona Gabor. Persoane din anturajul ei au declarat că Monica ar fi dus o viață grea cu milionarul chinez.

Se pare că Mr. Pink îi interzicea Monicăi multe lucruri, aceasta ajungând să facă cumpărături online pentru că iubitul nu o lăsa să meargă în magazine. Încet, încet, zvonurile s-au adeverit, iar anturajul cuplului au declarat că s-au despărțit. Pentru a se răzbuna pe fostul iubit, Monica Gabor a șters toate imaginile cu acesta postate în mediul online, chiar și cele în care apare alături de fiul acestuia. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a părăsit America și s-a refugiat la sora sa, în Dubai. Cele două surori se vedeau destul de rar, dar după ce s-au revăzut, Ramona și Monica au petrecut zile minunate împreună.

Monica si Mr. Pink

Ce a făcut Mr. Pink imediat după ce s-a despărțit de Monica Gabor

În timp ce Monica Gabor petrecea în Grecia, milionarul asiatic s-a întorc cu fiul lui, Anthony, în China, la mama copilului său. Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după zece ani de relație, și trăiau alături de copii lor, Irina și Anthony, luxoasa vilă din Malibu. De-a lungul relației, Monica a primit de la iubitul ei un inel cu diamante. Imediat după decesul mamei sale, vedeta le-a povestit prietenelor apropiate că Mr. Pink i-a promis că va avea grijă de ea toată viața. „Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama”, a povestit Monica.

Monica este o vedetă foarte controversată cu mulți ani în urmă, atunci când a devenit soția lui Irinel Columbeanu, dar și când cei doi au pus capăt căsniciei cu scandal.

Aceasta a renunțat la viața din România când a plecat în America la fostul iubit Mr. Pink, pe numele real Poe Qui Ying Wangsuo. „Nu ştiu. Am renunţat să mă mai intereseze astfel de lucruri, pentru că am realizat că nu asta mi-aduce fericirea. Când am venit, stăteam într-un apartament cu un dormitor, cum spun americanii, şi eram foarte fericită, pentru că nu mă mai agasa nimeni.(…) N-am făcut ochii mari (n.r. în momentul în care s-a mutat, din nou, la vilă), pentru că experimentasem deja acele lucruri şi nu era ceva care să mă impresioneze. M-am uitat la omul care vrea să-mi ofere aceste lucruri. Când m-am măritat prima oară, eram doar un copil îndrăgostit. Acum mă voi căsători doar dacă cred cu tărie că vom fi împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor intr-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: