Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, din nou în America după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Gestul la care a recurs

Monica Gabor, din nou în America după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Gestul la care a recurs

Monica Gabor a revenit în Malibu, după ce a stat câteva zile bune în Dubai, la sora sa, Ramona Gabor, în urma despărțirii de Mr. Pink. Odată ce a revenit în SUA, fosta doamnă Columbeanu a ținut să se răsfețe cu ceva bun.

Monica Gabor, din nou în America după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Gestul la care a recurs

Monica Gabor s-a reîntors în Malibu, chiar dacă nu mai este împreună cu Mr. Pink. Odată ce a pus piciorul în locul unde timp de zece ani a avut o căsnicie, Monica Gabor s-a dus la un restaurant cu specific sushi, unde s-a delectat cu un preparat delicios. De asemenea, a postat o fotografie alături de sora ei, pe care a scris: „Îmi e dor de tine frumoasă surioară.”

Monica Gabor s-a întors în America! Cum a fost surprinsă aceasta și ce mesaj a transmis de peste Ocean | Antena 1

Monica Gabor și Ramona Gabor, în zilele petrecute împreună, s-au bucurat nu doar de fascinantul Dubai, ci au mers și într-o vacanță de vis, în Grecia, pe insula Mykonos, scrie Wowbiz.ro

Imagini inedite cu Monica şi Ramona Gabor în Mykonos

De ce s-a despărțit Monica Gabor de Mr. Pink

Mr. Pink ar fi fost gelos pe Monica Gabor. Îi controla viața și îi analiza chiar și timpul de vizită la sora ei, în Dubai, dar și la fiica sa, Irina, când aceasta locuia cu Irinel Columbeanu. Deja Monica ar fi renunțat și la cadourile pe care Mr. Pink i le-a făcut. Totodată, pe pagina de facebook a ei, nu se mai găsesc poze alături de Mr. Pink și fiul acestuia.  „Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații. Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel.”, a declarat handabalistul Paul Mantea.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink

Irinel Columbeanu nu crede că Monica s-ar mai putea întoarce în brațele lui, chiar dacă divorțează de Mr. Pink. De altfel, el încă este sceptic față de despărțirea fostei lui soții de afaceristul chinez, deoarece ea nu a confirmat nimic pe baza acestui subiect.

Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat. Am fost tratat cu respect, nici mai mult, nici mai puțin. Totul a decurs foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Ce am avut de transmis am spus. Monica este o femeie deșteaptă, dar și el. Consider că din ce este acum între ei o să se nască un progres.„, a declarat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: