Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a transformat această adolescentă după doar câteva retușuri! A devenit de nerecunoscut

Cum s-a transformat această adolescentă după doar câteva retușuri! A devenit de nerecunoscut

GALERIE FOTO (6) Cum s-a transformat această adolescentă
În urmă cu nouă ani era doar o fetiță naturală și adorabilă, însă acum este de nerecunoscut. Cum s-a transformat această adolescentă după ce s-a vopsit, și-a pus dantură falsă și silicoane. 

Cum s-a transformat această adolescentă

Are doar 19 ani, dar arată incredibil și este răvnită de o mulțime de bărbați. Courtney Stodden s-a căsătorit cu un actor mai în vârstă cu 34 de ani decât ea, și-a pus silicoane, și-a refăcut dantura și acum este cunoscută drept cea mai vulgară vedetă din SUA. Internauții sunt șocați de transformarea tinerei! Cum s-a transformat acestă adolescentă cu doar câteva operații estetice. Are 19 ani, dar arată de 30.
Acum este o vedetă excentrică, disperată de faimă. Nu părăsește casa fără a avea un strat gros de fond de ten, gene false lungi, unghii false și ținute decoltate care să-i pună în evidență bustul artificial. Însă înainte arăta absolut adorabil, iar acum cunoscuții ei sunt șocați de cum s-a transformat această adolescentă, potrivit protv.ro.

Courtney Stodden și-a dorit dintotdeauna să devină actriță. Aceasta l-a cunscut pe fostul soț, actorul Doug Hutchison pe vremea când avea doar 16 ani, iar el preda un curs de actorie. Acum, cei doi sunt divorțați, dar adolescenta continuă să se afișese vulgar, în speranță că va cuceri o nouă vedetă de la Hollywood care să o urce în carieră.

S-a pozat nud în numele feminismului

Courtney nu și-a abandonat visul de a deveni celebră și s-a asigurat că presa îi acordă atenție, datorită ținutelor sumare și vulgare pe care le poartă pe stradă, la cumpărături sau chiar la biserică.

Mai mult, Courtney Stodden, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea nud, spunând că face acest gest în numele ”feminismului”. În fotografia în care apare nemachiată, Courtney își arcuiește senzual spatele pentru a-și scoate în evidență formele apetisante. Alături de fotografie, blonda a scris un mesaj puternic.

”Feminismul pentru mine înseamnă că o femeie ar trebui să sărbătorească fiecare parte a ei – mintea, inima, sufletul și trupul. Suntem cu toții frumoși în felul nostru special. Eu îmi trăiesc viața permițând fiecărei părți a ființei mele – inclusiv corpul meu – să îmi dea putere. Nu lăsați pe nimeni să vă demonizeze trupul, sexualitatea, inima sau sufletul. Femei, să ne unim! Este 2017… suntem cele mai tari! #womenempowerment #nomakeup #justme.”, este mesajul publicat de vedetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: