Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Mihaela Rădulescu, în tinereţe. Era mai frumoasă fără operaţii estetice

Cum arăta Mihaela Rădulescu, în tinereţe. Era mai frumoasă fără operaţii estetice

GALERIE FOTO (4) Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu și-a făcut debutul în televiziune în anul 1994, iar de atunci ea este încă prezentă pe scena TV din România. Totuși, în urmă cu 26 de ani, vedeta arăta cu totul altfel față de cum o face acum. Iată ce înfățișarea avea Mihaela Rădulescu când a debutat în televiziune!

Cum arăta Mihaela Rădulescu în tinerețe. Așa era înainte de operațiile estetice

Pentru că au trecut zeci de ani și Mihaela Rădulescu a ajuns la vârsta de 51 de ani și a pierdut unele din calitățile unei femei tinere, diva de la Monaco nu s-a sfiit să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. Totuși, mulți au comentat că aceasta a exagerat și nu mai arată deloc ca la început. Mai mult, sunt unii specialiști în domeniu care cred că și-a stricat fizionomia.

Astfel, medicul estetician Mihaela Saidac susține că toate intervenții pe care și le-a făcut Mihaela Rădulescu sunt prea vizibile și mai mult, nu o înfrusețează.

“Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici. Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim. Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. Ea și-a păstrat tenul fresh cu ajutorul procedurilor non-invazive, are o intervenție minoră la nas, buzele sunt frumos conturate fără prea mari modificări, pe când dacă analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate”, a spus medicul estetician Mihaela Saidac, conform click.ro.

Un lucru este, însă, cert: Mihaela Rădulescu are o siluetă de invidiat pentru vârsta ei.

”Evident, îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri zilnice, fără excepție, fără scuze inventate. Timp avem pentru orice, voința și organizarea sunt cheia. Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi, cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică. ”, spune vedeta.

Mihaela Rădulescu a avut o viață grea

Mihaela Rădulescu nu a avut mereu bani, iar în tinerețe ea trebuia să se descurce singură.

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită. Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower”, a spus Mihaela Rădulescu în interviul acordat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: