Redactia.ro
Home » Monden » Oana Drăgușanu, transformată total. Câte operații estetice are sora Biancăi

Oana Drăgușanu, transformată total. Câte operații estetice are sora Biancăi

GALERIE FOTO (10) Oana Drăgușanu, transformată total

Toți românii o cunosc pe Bianca Drăgușanu, dar puțină lume o știe pe sora sa, Oana. Cele două au o relație apropiată, ba chiar au fost concurente în emisiunea Asia Express. Mai mult, surorile Drăgușanu se sprijină reciproc, chiar și atunci când vine vorba despre operațiile estetice. Oana Drăgușanu a apelat și ea la bisturiu. Cum arată aceasta?

Oana Drăgușanu, transformată total. Câte operații estetice are sora Biancăi

Bianca Drăgușanu este cunoscută atât pentru relația sa cu Cătălin Botezatu, cât și pentru operațiile estetice multiple pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Ei bine, puțină lume știe că aceasta are o soră, care se pare că a urmat exemplul surorii sale și s-a lăsat pe mâna medicilor esteticiani. Oana Drăgușanu și-a îmbunătățit de-a lungul timpului câteva defecte, iar acum transformarea ei este extrem de evidentă. De fiecare dată, Bianca a fost alături de ea. Până acum, Oana și-a pus implanturi mamare, și-a augmentat buzele cu acid hialuronic și și-a tatuat sprâncenele. Oana și Bianca Drăgușanu au o relație specială, chiar și atunci când s-au confruntat cu probpleme în dragoste, cele două s-au susținut. Cu toate astea, Oana Drăgușanu este o fire mai calmă și mai responsabilă.

Deși Bianca a ales să fie în centrul atenției, Oana în schimb nu a vrut să apară în lumina reflectoarelor și a preferat să stea mereu în umbră. Într-un interviu, Bianca a spus că sora sa nu pune preț pe haine sau make-up, și că este o fire cu totul și cu totul diferită de ea. ”Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place. Nu îi place să fie machiată, să fie aranjată, e foarte diferită față de mine, e foarte faină soră-mea. Eu sunt mai…. dar o să ne descurcăm! Am trecut eu prin altele și mai rele!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Oana Drăgușanu are un fiu de 15 ani

Oana Drăgușanu este mai mare decât Bianca, și are un fiu de 15 ani, cu care fosta prezentatoare tv se mândrește oriunde se duce. Darius este fructul iubirii dintre Oana și primul său soț, un afacerist din România. Fanii Biancăi își amintesc de Oana, din sezonul Asia Express, când a însoțit-o pe Bianca în competiție. Oana a dat dovadă de multă prezență de spirit, dar și de o fire foarte calmă, spre deosebire de sora ei, care este exact opusul.

Oana Drăgușanu locuiește în Călan, unde și-a deschis propriul salon de înfrumusețare, care se pare, funcționează foarte bine, în ciuda pandemiei de coronavirus. Pe lângă rolul de mămică, sora Biancăi se ocupă și de magazinul de haine din Hunedoara, unde se comercializează îmbrăcăminte creată chiar de Bianca.

Prima apariție a Biancăi Drăgușanu a fost la emisiunea „Din dragoste„, prezentată la acea vreme de Mircea Radu. Blondina venise să-i ceară iertare iubitului său și să-l cucerească din nou. La scurt timp, Bianca a slăbit, iar la vârsta de 20 de ani și-a pus implanturi mamare, după care a apărut la fata de la Pagina 5. În 2009 declara că a fost iubita omului de afaceri italian Mirco Maschino, iar ulterior a fost fotografiată în timp ce făcea dragoste cu designerul Cătălin Botezatu. De atunci, Bianca a fost renumit „Blonda lui Bote” şi a devenit una dintre cele mai comentate dive din showbiz-ul românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: