Redactia.ro
Home » Știri » Cum să atragi bunăstarea într-un singur pas. Lidia Fecioru ne învață ce să facem în noaptea de Înviere când bat clopotele

Cum să atragi bunăstarea într-un singur pas. Lidia Fecioru ne învață ce să facem în noaptea de Înviere când bat clopotele

Lidia Fecioru ne învață ce să facem în noaptea de Înviere când bat clopotele pentru a atrage bunăstarea

Noaptea de Înviere este una extrem de specială, în care ni se pot îndepli toate dorințele, dacă ținem cont de acest lucru simplu. Lidia Fecioru ne explică ce trebuie să facem de Paști pentru a atrage noroc și bunăstare în viața noastră.

Lidia Fecioru ne spune ce să facem de Paști pentru noroc și bani

Lidia Fecioru a dezvăluit ce lucruri trebuie să facem în noaptea de Înviere, dar și după aceea, în ziua de Paști, pentru a avea parte de noroc și bunăstare în viața noastră.

Lidia Fecioru ne explică ce anume trebuie să facem și cum să procedăm în această zi sfântă.

Astfel, în noaptea de Înviere, avem un singur lucru de făcut. Trebuie să gândim cu ardoare ce ne dorim. De asemenea, se mai spune că în noaptea de Înviere, când auzi clopotul bătând, trebuie să îți pui toate dorințele tale, pentru că ele au cea mai mare șansă de a se îndeplini în ziua aceasta. Clopotul va duce mai departe dorințele tale și le va purta către Sfinți, așa că ele vor deveni realitate. Nu este cazul dacă este vorba despre dorințe materiale.

Ce trebuie să facem în dimineața zilei de Înviere

În dimineața zilei de Înviere, trebuie să ne spălăm pe față cu apa de la un ou roșu, unul alb și o monedă, pentru bunăstare.

„Dimineața trebuie să ne punem un ou roșu, unul alb și o monedă și să ne spălăm pe față cu apa. Ca să avem noroc de bani, să fim frumoase. Fetele la slujbă trebuie să pună unul în sân”, a mai spus Lidia Fecioru.

După Înviere, trebuie să păstrăm acea lumânare și să o aprindem în momentele grele.

„Lumânarea pe care o aducem de la Înviere se păstrează, când e vreme rea, când sunt tunete, fulgere sau familia trece printr-o perioadă grea, o aprindem, cum facem cu cele de botez și de cununie. Lumânarea de a Înviere se poate ține șapte ani. Focul dublează forța rugăciunii. E foarte important cojile de la ou să nu le aruncăm. Oasele de la mâncare se îngroapă la un pom și cojile se dau la găini. Se mai afumă și se mai folosesc pentru descântece”, a mai explicat aceasta.

„Un om dacă nu e acasă și nu poate gusta din Paștile de dimineață, poate mânca mugurii unui pom fructifer, măr sau pin, pentru că este același lucru”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: