Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să citești mesajele de pe Instagram fără a fi văzut. Iată ce trebuie să faci pentru ca expeditorul să nu știe!

Cum să citești mesajele de pe Instagram fără a fi văzut. Iată ce trebuie să faci pentru ca expeditorul să nu știe!

Cum să citești mesajele de pe Instagram fără a fi văzut. Iată ce trebuie să faci pentru ca expeditorul să nu știe!

Dacă ești un utilizator pasionat de Instagram, atunci cu siguranță comunici cu alte persoane prin mesaje directe Instagram.

Dar, după cum probabil știi, expeditorul poate vedea când receptorul vizualizează mesajele. Uneori însă, este posibil să nu dorești să-l anunți pe celălalt că i-ai citit mesajul.

Cum să citești mesajele directe pe Instagram fără a fi văzut

S-ar putea să te întrebi cum să citești mesajele Instagram fără a fi văzut. Este chiar posibil? Se pare că da. În prezent, una dintre caracteristicile oficiale ale Instagram este de a atașa o confirmare de citire la toate mesajele directe. Aceasta este o pictogramă text mică – “Seen (Văzut)” – care va apărea automat sub un mesaj odată ce receptorul s-a deschis și l-a citit.

Cu toate acestea, receptorul are câteva opțiuni atunci când vine vorba de cum să citiți mesajele Instagram fără a fi văzut. Există o funcție numită „Restrict (Restricționare)”, apărută încă din 2019, însă nu toți utilizatorii știu despre ea sau cum te poate ajuta.

Trebuie menționat că această funcție îți afectează contactele. Dacă activezi această funcție, nici nu nu vei mai putea vedea atunci când mesajele tale sunt citite.

Utilizarea modului Avion

O modalitate ușoară de a învăța cum să citiți mesajele Instagram fără a fi văzut atunci când utilizați contul personal de Instagram? Utilizarea setării modului avion al telefonului. Plasarea telefonului în modul avion deconectează conexiunea la internet, precum și rețeaua celulară. Prin urmare, nu poți trimite sau primi apeluri și mesaje text sau nu poți utiliza majoritatea funcțiilor aplicației, inclusiv Instagram.

Deci, dacă accesezi mesajele directe Instagram în timp ce te afli în modul avion, poți citi mesaje noi fără a fi văzut. Este un mod secret, invizibil de a merge despre asta – dar este trecător.

Reține că „invizibilitatea” va dura doar atâta timp cât telefonul este în modul avion. Odată ce datele celulare sau wi-fi sunt din nou pornite, o confirmare de citire se va atașa automat la mesaj. Acest lucru va arăta expeditorului că, de fapt, ai văzut și ai citit mesajul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: