Redactia.ro
Home » Știri » Cum să decojești rapid ouăle după ce le-ai fiert. Trucul pe care puține persoane îl știu

Cum să decojești rapid ouăle după ce le-ai fiert. Trucul pe care puține persoane îl știu

oua fierte

Ouăle sunt nelipsite de pe mesele românilor în perioada sărăbătorilor pascale, așadar vă prezentăm un truc simplu la care puteți apela fără griji dacă doriți să curățați ouăle fără prea multe bătăi de cap.

Cum poți îndepărta cu ușurință coaja ouălor

Una dintre cele mai importante tradiții de Paște este vopsirea ouălor, dar acest proces poate dura mult timp, în special dacă ai o familie mare. Cu toate acestea, există un truc simplu pe care îl poți folosi pentru a-ți ușura munca, fără a avea nevoie de ustensile speciale sau de pricepere. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de câteva trucuri ușor de respectat.

Îndepărtarea cojii ouălor poate fi dificilă de cele mai multe ori. Iată ce trebuie să faci pentru ca oul să rămână intact și să fie ușor de curățat. Deci, pentru a face coaja tare a ouălor să devină moale și ușor de îndepărtat, trebuie să le fierbi în apă clocotită timp de 8 minute și 40 de secunde și apoi să le transferi într-un bol cu apă rece și gheață, lăsându-le acolo timp de 3 minute pentru a se răci. Această metodă va face coaja mai moale și va ajuta la îndepărtarea ei fără probleme.

Cât costă un cofraj de ouă în preajma Paștelui

Conform specialiștilor în economie se anunță a fi cele mai scumpe sărbători pascale din ultimii 18 ani, așadar vă puteți aștepta să cheltuiți destul de mult dacă doriți să nu vă lipsească nimic de pe masă.

Prețul cărnii de miel va fi cu 30% mai mare spre deosebire de cel de anul trecut. Așadar pentru un kilogram de carne de miel, românii vor plăti aproximativ 40-45 de lei. Dacă intenționează să cumpere un miel întreg, atunci suma crește considerabil și poate ajunge chiar și la 600 de lei. Un cofrag cu 30 de ouă va costa undeva între 26 și 36 de lei, în funcție de locul din care decideți să-l achiziționați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: