Redactia.ro
Home » Știri » Cum să-i păcălești pe prieteni, de 1 Aprilie. 10 idei originale

Cum să-i păcălești pe prieteni, de 1 Aprilie. 10 idei originale

Farse 1 aprilie

Ziua de 1 Aprilie este cunoscută ca fiind și ziua Păcălelilor. Așadar, conform tradiției, trebuie să te pregătești și să afli cele mai noi farse pe care le să le faci apropiaților.

Ziua Păcălelilor de 1 Aprilie

Această tradiție este cunoscută încă din secolul al XVI-lea, când era sărbătorită de unii istorici în Evul Mediu, atunci când un pustnic egiptean obișnuia să îl păcălească pe Sfântul Antonie în această zi.

De asemenea, un alt sfânt plin de umor era Sfântul Fesbuchie, care se ducea în apropierea unui iaz în care scufundase câțiva bușteni și îi păcălea pe apropiați că el poate merge pe apă.

Așadar, această tradiție a fost păstrată până în ziua de azi, iar cei care sunt plini de umor, își păcălesc personanele dragi în fiecare an pe 1 Aprilie.

În această zi, oamenii își fac farse mai mult sau mai puțin stânjenitoare, dar ale trebuie alese cât mai amuzante și mai distractive. Totodată, un mit important despre această tradiție, este aceea de a face farsele până în ora prânzului pentru a ieși bine, altfel, orice păcăleală făcută după această oră va aduce ghinion.

Idei de farse pentru 1 aprilie

1.Dacă vrei să le faci farse apropiaților, noi îți propunem câteva idei.

2.O păcăleală interesantă și bună este furișarea seara în camera părinților sau a fraților pentru a fixa alarma ceasului cât mai devreme.

3.În timp ce doarme cineva pune într-o farfurie mai multe hârtii, du-te în faţa lui, dă-le foc şi strigă tare după ajutor. Cu siguranţă va fii o păcăleală pe cinste.

4.Dacă vrei să-ți păcălești prietenii, pune o bucată mică de folie alimentară pe gura sticlei de șampon. Atunci când persoana respectivă va folosi șamponul, va rămâne uimit sau se va chinui să înțeleagă de ce nu funcționează sticla.

5.Daca esti la munca, ori la școală, cumpara o punga de chips-uri cat mai mare, de preferat dintre cele mai scumpe, toarna piper macinat peste chipsuri si agita punga astfel incat sa nu versi continutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasa si serveste-i insistent. Garantat nu vor refuza.

6.Lipește cu un scotch incolor capacul și colacul toaletei, pregătindu-le astfel o surpriză neplacută celor care se grăbesc să ajungă la baie.

Farse 1 aprilie, Ziua Păcălelilor

7.Dacă partenerul de cuplu foloseşte cremă de mâini sau săpun cremă poți înlocui conţinutul recipientului cu maioneză şi să-i observi reacţia atunci când în loc să-şi hidrateze mâinile ajunge să se murdărească de maioneză.

8.Dacă vreţi să îți uimești iubitul, poți cumpăra un test de sarcină şi să desenezi cu o cariocă de culoare roşie două benzi verticale, care să indice un test pozitiv. Lăsă testul la vedere şi urmăriţi apoi reacţia lui.

9.Poți să învelești mașina unui prieten cu ziare sau hartie igienică. Încearcă să faci asta în timpul zilei, chiar dacă vor fi trecători. Toți vor râde!

10. Cumpară 3 Șoareci sau orice alte 3 animale de pluș, să fie cât mai mici și numerotează-le cu numerele 1, 2 si 4. Ascunde-le în camera prietenului/prietenei căruia vrei să îi faci farsa. Probabil îți dai seama că odată ce a găsit cele trei animăluțe, îl va cauta înnebunit/înnebunită pe cel cu numarul 3, care de fapt nu există.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: