Redactia.ro
Home » Știri » Cum să-i spui soacrei la mulți ani. 14 idei de urări și felicitări de ziua lor, ori de 1 sau 8 martie

Cum să-i spui soacrei la mulți ani. 14 idei de urări și felicitări de ziua lor, ori de 1 sau 8 martie

Tradiții de 8 martie

Luna martie este considerată a fi luna femeilor, pentru că are loc Ziua Internațională a Femeii. Iată ce mesaje ar trebui să le trimitem soacrelor noastre, de aceste zile speciale, pentru ziua lor, de 1 și 8 martie.

Mesaje pentru soacre. Ce să le spui la cele mai importante aniversări

Soacrele fac parte din viața noastră, iar ele ajung în anumite cazuri să facă parte din familie. Iată cum putem să ne arătăm iubirea față de soacre, atât de ziua lor, cât și de 1 sau 8 martie, când celebrăm iubire a față de femei.

Mesaje de „La mulți ani” pentru soacră

Iată cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani”.

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La mulți ani dragă soacră!

La aniversarea ta, îți voi spune doar câteva cuvinte: să nu-ți fie atinsă inima de tristețe, mâinile să fie odihnite după muncă grea, iar sănătatea să fie una puternică

Zilele de naștere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului și speranța viitorului. Sper că toate acestea să facă un număr complet reușit. La mulți ani dragă soacră!

Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta caldură, bucurie și mândrie. La mulți ani, mamă soacră!

Mama soacră, iți urez să ai tot ce nu poți cumpăra cu bani și bani să poți cumpăra restul. La mulți ani dragă soacră!

Dragă soacră, iți doresc că de ziua ta, soarele pe loc să stea, să-ți aducă de la mine fericire și iubire, la mulți ani cu fericire și tot ce iți doreșți să ți se indeplinească. La mulți ani!

La mulți ani soacră mea, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase.

Dragă soacră iți doresc că viața ta să-ți fie la fel de frumoasă precum sentimentul de iubire, gingașă că zâmbetul tău și liniștită că marea când nu adie vântul! La mulți ani soacră mea!

Mesaje de 1 și 8 martie pentru soacră

Îţi doresc să ai gingășia lăcrămioarelor, parfumul toporasilor, prospețimea zambilelor și puterea ghiocelului care răzbate prin pământul înghețat. La mulți ani și o primăvară minunată!

Parfumul florilor de primăvara, rouă dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găseasca locul în sufletul tău.

Primăvara să îţi aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un norișor de iubire și un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Lasă să-ţi picure în suflet încă o primăvară, las-o să-ți cuprindă obrajii și să-ți învăluie inima; dansează cu ea în lumina soarelui și las-o să-ți umple brațele cu flori și iubire.

Viață, lumina, caldură… parfumul de fericire este esență primăverii, iar mărțișorul simbolul ei. Îți doresc că razele soarelui somnoros să-ți deschidă petalele sufletului asemeni ghiocelului odată cu sosirea primăverii!

Fie că această primăvara să-ți aducă sănătate și noroc, soarele să-ți lumineze sufletul și calea, să ai parte numai de bucurii, întelegere, armonie și pace.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: