Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să îţi iei maşină de la LIDL, cu doar 89 euro lunar? De asta sigur nu mai auzisei

Cum să îţi iei maşină de la LIDL, cu doar 89 euro lunar? De asta sigur nu mai auzisei

LIDL

Cum poți să îți iei mașină de la Lidl? Nu știai acest lucru, dar aici nu poți să îți faci doar cumpărăturile, ci poți să faci rost și de…o mașină! Iată cum se poate și ce este de știu.

Cum poți să îți iei mașină de la Lidl. Ce trebuie să faci

Poate nu știai, dar LIDL oferă și un program de leasing auto. Iată ce trebuie să faci și ce este necesar să știi, dacă vrei să mergi la acest lanț de magazine și să îți iei o mașină.

Mai întâi, trebuie să știi că acest lucru a fost posibil pentru că LIDL are o colaborare cu start-up-ul Vehiculum, care are sediul în Berlin. Astfel, există chiar un birou special amenajat, unde oamenii pot merge să solicite întocmirea actelor pentru a pleca acasă cu mașina. Autoturismul despre care este vorba în acest caz este un Fiat 500. Contractul poate fi gata în doar 15 minute, după cum anunțăă reprezentanții companiei, iar tu poți să pleci acasă direct cu noua ta mașină.

Marele magazin propune ca pentru acest autoturism să fie o rată de 89 de euro pe lună. Există, însă, o singură condiție. Cel care dorește să ia mașina în leasing, trebuie să o achite în cel mult 48 de luni de la închierea contractului.

Cum poți să îți iei mașină de la Lidl cu câțiva euro pe lună

Totuși, dacă crezi că poți să plătești mult mai repede acest leasing, atunci ai opțiunea să alegi contracul pe 36 de luni. Trebuie să iei în calcul faptul că, dacă dorești să îl alege pe acesta, rata lunară pe care va trebui să o plătești va fi de 94 de euro, până când termini de achitat mașina.

Poți opta pentru încă un tip de contract, în care să plătești 99 de euro pe lună. Partea bună la acesta este că vei numi mașina „a ta” în doar 24 de luni.

Un lucru care trebuie luat în seamă este că înainte de închierea contractului, se dă un avans, care nu poate fi mai mic de 50% din valoarea mașinii pe care o dorim.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: