Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să rezolvi cele mai enervante erori din Windows 10

Cum să rezolvi cele mai enervante erori din Windows 10

Cum să rezolvi problemele legate de Windows 10

Windows 10 este extrem de folosit la nivelul întregii lumi, iar mare măsură dintre computerele folosite la ora actuală au acest sistem de operare. Este vorba de nu mai puțin de jumătate dintre calculatoarele folosite  în acest moment pe tot globul.

Cum să revolzi erorile pe care le are Windows 10

Deci, este foarte important să știm cu se rezolvă erorile pe care acest sistem le poate da. Iată un ghid practic despre cum poți soluționa erorile Windows 10, simplu pentru orice utilizator!

Renunță la repornirea automată

Repornirea automată era o funcție care venea la pachet cu updaturile, iar acest lucru însemna pierderea unor informații sau chiar documente. Puteți folosi funcția de Active Hours, pentru ca updaturile necesare să se facă în afara orelor de program, în care tu utilizezi calculatorul.

Șterge aplicațiile pe care nu le folosești

Windows 10 vine cu multe aplicații la pachet, iar unele dintre ele pot fi total nefolosite de un utilizator. În acest caz, ar fi bine să scapi de ele, pentru că ocupă degeaba memoria computerului. Iată ce ai de făcut: intri la Settings > Apps > Apps & Features și de acolo poți șterge orice aplicație nedorită.

Codul PIN

Windows 10 le oferă utilizatorilor săi două metode prin care se pot conecta. Este vorba despre parolă și despre PIN. Tot ce aveți de făcut pentru a vă seta un cod pin este să accesați următoarele meniuri: Settings > Accounts > Sign-in options > PIN > Add.

Experții recomandă să folosim mai degrabă un Pin, decât o parolă, pentru că securitatea este mai mare în acest caz.

Folosirea Cortana

Cortana este o funcție pe care Microsoft a adăugat-o Windows 10 pentru ca utilizatorii săi să o folosească drept răspuns pentru Siri sau Alexa. Astfel, cu ajutorul acesteia se pot căuta fișiere pe Internet sau în propriile documente. Dacă nu o folosești, o poți dezactiva astfel: Taskbar > Cortana > Hidden.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: