Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum poți face o captură de ecran în Windows?

Cum poți face o captură de ecran în Windows?

Cum poți face o captură de ecran în Windows?

Ai nevoie să faci o captură de ecran cât mai rapid? Redactia.ro îți oferă două soluții pentru această problemă cu care te confrunți. Tot ce trebuie să faci este să folosești combinațiile de taste potrivite. Iată, așadar, ce trebuie să faci!

Cum poți face o captură de ecran în Windows?

Iată două metode foarte simple care se aplică pentru toate versiunile moderne de Windows (Windows 10, Windows 7 și Windows 8.1). În funcție de preferințe, poți realiza o captură de ecran urmând indicațiile de mai jos:– tasta PrtScn (Print Screen) sau combinația de taste CTRL + PrtScn: Windows creează o captură de ecran și o salvează în clipboard. Pasul următor este să deschizi un program de editare de imagini (Paint, de exemplu), apoi lipești captura din clipboard apăsând opțiunea Paste (Lipire), ori folosind tastele CTRL și V.

– Windows + PrtScn: Această combinație de taste te ajută să realizezi o captură a întregului ecran și să o și salvezi ca fișier pe hard-disk, în biblioteca Pictures (Imagini), în folderul Screenshots (Capturi de ecran), fără a folosi alte instrumente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini