Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum sa scapi de șoareci. 10 modalități eficiente

Cum sa scapi de șoareci. 10 modalități eficiente

Cum sa scapi de șoareci

Șoarecii sunt unele dintre cele mai detestate animale și chiar dacă aspectul lor nu este unul neplăcut, ci chiar am putea fi impresionați de ei, nu trebuie în niciun caz ca aceste rozîtoare să stea în prejma casei noastre, pentru că ele sunt purtătoare de bacterii și ne pot pune în pericol sănătatea. Iată cum putem scăpa de aceste rozătoare.

Metode de a scăpa de șoareci pentru totdeauna

Înainte de toate, trebuie să știm că prevenția este cea mai importantă. Pentru a nu ne confrunta cu problema de a scăpa de șoareci, mai bine este să nu îi avem deloc! Așa că trebuie să fim atenți să nu lăsăm nicio portiță de intrare pentru aceste rozătoare. Trebuie să avem mereu casa curată, să ducem gunoiul care îi atrage pe șoareci și să ne asigurăm că nu există găuri prin care ei pot intra în casă.

Dar iată cum putem scăpa de șoareci sau șobolani, de fapt, dacă nicio metodă de protecție nu a dat roade.

Mentă

Poate nu știai, dar șoarecii nu suportă deloc mirosul de mentă. Așa că poți folosi acest truc pentru a ține departe de casă toate rozătoarele. Putem folosi uleiul de mentă pe niște bucăți de vată.

Ardei iute

La fel ca piperul, și ardeiul iute ne poate da acea senzație de strănut. Dar noi nu suntem singurii, căci și rozătoarele sunt la fel de afectate și vor dispărea imediat din locul în care există fulgi de ardei iute.

Usturoi

Poate nu este cea mai pratică soluție, pentru că îți va mirosi toată casa a usturoi, dar cu siguranță o poți folosi dacă este vorba despre un șopron, o debara sau un depozit invadat de șoarecei. Prepară un amestec din apă și mult usturoi pisat. Toți șoarecii vor fugi de el!

Ceapa

Pune ceapă în toate locurile în care știi că ai șoareci, pentru că ea va alunga, cu siguranță, toate rozătoarele nedorite!

Cuișoarele

Cuișoarele sau uleiul esențial de cuișoare pot fi foarte eficiente pentru a elimina rozătoarele din casa ta. Pune cuișoare într-o cârpă și așază-le în zonele cu probleme.

Cenușa

Cenușa este și ea foarte eficientă în ceea ce privește eliminarea șoarecilor. În câteva zile ei vor pleca.

Pisica

Clasic, pisica te poate scăpa de șoareci. Poți folosi animalul să scapi de șoarecii și șobolanii ce nu îți mai dau pace.

Aparat cu ultrasunete

Este o soluție foarte bună, pentru că vei scăpa rapid de șoarecei, dar este o investiție.

Capcane de șoareci

O metodă ce poate nu e acceptată de iubitorii de animale, dar foarte eficientă!

Fulgi de ovăz

Șoarecii îi vor mânca și apoi vor muri din cauză că aceștia se vor umfla în stomacul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: