Redactia.ro
Home » Știri » Cum se apără Martin Bashir după ce a fost acuzat de moartea Prințesei Diana: „Am iubit-o”

Cum se apără Martin Bashir după ce a fost acuzat de moartea Prințesei Diana: „Am iubit-o”

GALERIE FOTO (2) Cum se apără Martin Bashir după ce a fost acuzat de moartea Prințesei Diana

Cum se apără Martin Bashir după ce a fost acuzat de moartea Prințesei Diana. După ce a fost acuzat de Prinți William și Harry că jurnalistul Martin Bashir ar fi responsabil de moartea mamei lor, acesta a rupt tăcerea și a făcut declarații surprinzătoare. Fostul reporter de la BBC pretinde că a iubit-o pe Prințesa Diana și a insistat că este nerezonabil să fie acuzat pentru decesul ei.

Cum se apără Martin Bashir după ce a fost acuzat de moartea Prințesei Diana: „Am iubit-o”

Cum se apără Martin Bashir după ce a fost acuzat de moartea Prințesei Diana. Jurnalistul Martin Bashir a fost acuzat de fiii Prințesei Diana că a folosit metode „înşelătoare” pentru a o convinge pe aceasta să acorde un interviu în 1995 televiziunii britanice BBC.

Acesta și-a cerut scuze duminică prinților Wiliam și Harry, dar a afirmat că nu este de acord cu faptul că cei doi au făcut legătura între faptele sale și moartea mamei lor. „Nu-mi pot imagina ce a simțit familia ei în fiecare zi. Chiar și la începutul anilor 1990 au existat povești și apeluri telfonice înregistrate în secret. Nu am fost sursa a nimic din toate astea. Eu și familia mea am iubit-o pe Prințesa Diana”, a declarat jurnalistul Martin Bashir.

La mai bine de la 25 de ani la interviul șocant în care Lady Di făcea dezvăluiri uluitoare despre viața sa și Casa Regală, un raport independent publicat în urmă cu câteva zile, a denunțat metodele„înşelătoare” folosite de jurnalistul Martin Bashir. Interviul a fost difuzat în emisiunea„Panorama” în 1995 în fața a 23 milioane de persoane, propulsând astfel cariera jurnalistului.

Prințesa Diana a declarat în interviun că există trei persoane în căsătoria sa, făcând referire la relația pe care prințul Charles o avea cu Camilla Parker Bowles. De asemenea, Lady Di a recunoscut că a avut o aventură. Charles Spencer, fratele prințesei a susținut că Martin Bashir îi prezentase extrase de cont care ulterior s-au dovedit a fi false, dovedind că serviciile de securitate plăteau două persoane la Curtea Regală pentru a o spiona pe Prințesa Diana.

Ce spune William și Harry

Potrivit lui William, interviul a determinat la destrămarea relației dintre părinții lui și a alimentat temerile, paranoia și singuratatea din ultimii ani ai Prințesei Diana. De cealaltă parte, Harry a făcut o legătură între moartea mamei sale și efectul pe care îl antrenează cultura exploatării și a practicilor de etică. „Nu cred că pot fi tras la răspundere pentru multe dintre lucrurile care se petreceau în viaţa ei şi pentru problemele complexe din jurul acelor decizii”, a mai spus Bashir.

Jurnalistul a declarat că și-a dorit ca lumea să se concentreze pe problemele pe care Prințesa le avea, și mai puțin oe scandalul care avea să se producă. Între timp, familia lui Michael Jackson dorește să îl dea în judecată pe Martin Bashie pentru că a folosit trucuri înșelătoare în documentarul său din 2003 despre celebrul cântăreț.

După ce a fost difuzat, artistul s-a plâns apropiaților că s-a simțit înșelat de Bashir. Taj Jackson, fratele mai mare al lui Michael Jackson a declarat că filmul a contribuit la maortea unchiului său în 2009. El a spus că jurnalistul a folosit filmări manipulatoare și practici neetice în documentar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: