Redactia.ro
Home » Știri » Cum se cumpără, de fapt, un Lamborghini din reprezentanță. VIDEO viral postat de o beizadea

Cum se cumpără, de fapt, un Lamborghini din reprezentanță. VIDEO viral postat de o beizadea

Un video în care o beizadea cumpără un Lamborghini a devenit viral. Metoda este una extrem de simplă și nu atât de complexă cum probabil mulți se așteptau.

Cum se cumpără, de fapt, un Lamborghini din reprezentanță. VIDEO viral postat de o beizadea

O beizadea a mers la o reprezentanță pentru a-și cumpăra un Lamborghini. Pentru a arăta cât de simplu face acest lucru și amuzat, de altfel, persoana în cauză a decis să filmeze totul.

Mai exact, bărbatul a cărui voce se aude pe fundalul unui video a arătat tuturor, pe o pagină de Instagram dedicată celor mai bogați copii din lume, că un Lamborghini se poate cumpăra cu un simplu card. Asta după ce și-a ales mașina visată și ulterior, nu a mai trebuit decât să semneze niște acte ce țin de achiziția autoturismului. VIDEO AICI

După ce a plătit Lamborghini-ul cu cardul, individul s-a putut urca la volan și merge către casă. Mulți dintre urmăritorii săi au rămas uluiți de fapta lui: ”OMG. Ești nebun/Pofitm?Super/”, sunt o parte dintre reacțiilor oamenilor la postarea beizadei.

De unde este mai bine să cumperi o mașină: dealer autorizat sau vânzător privat?

Există avantaje și dezavantaje din ambele puncte de vedere. Dacă vei cumpăra o mașină de la o persoană fizică, poți negocia prețul, ceea ce înseamnă că ai putea avea parte de un preț redus. Totodată, prețul unui autovehicul cumpărat de la o persoană fizică poate fi mai mic, decât într-un dealer autorizat. Dezavantajul ar putea fi faptul că o persoană fizică te poate înșela asupra calității mașinii. De asemenea, nu-ți poate oferi o garanție.

În ceea ce privește achiziționarea unei mașini de la un dealer autorizat, ai garanția unei mașini noi, neuzate. De altfel, acestea se verifică la fața locului. Primiți garanție și nimeni nu vă poate minți asupra calității, deoarece își asumă răspunderea. Dezavantajul este faptul că mașina de la un dealer autorizat poate fi mai scumpă și nu puteți negocia prețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: