Redactia.ro
Home » Monden » Cum se descurcă Pepe cu cele două fiice ale sale după divorț. Ce decizie a luat

Cum se descurcă Pepe cu cele două fiice ale sale după divorț. Ce decizie a luat

Pepe a divorțat de soția sa Raluca, dar din această căsnicie a rămas cu două minunății de fete. Acesta deși nu mai este alături de mama lor, iar acum și-a găsit fericirea în brațele unei domnișoare cu mult mai tânără, nu își neglijează deloc statulul de părinte. Pepe a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiicele sale.

Cum se înțelege Pepe cu fiicele sale după divorț

Pepe a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa, dar în mod special a insistat pe subiectul parenting. Acesta a fost deschis și a dezvăluit care este de fapt relația pe care o are cu fiicele sale după ce a divorțat de mama sa. Artistul a povestit cum se descurcă să le educe pe cele mici și ce reguli a stabilit pentru ele.

Pepe a mărturisit faptul că acesta nu era deloc de acord cu telefoanele mobile și că încearcă pe cât posibil să le învețe pe fetițele sale valoarea banului. Artistul a mai spus că acum comunicarea cu cele mici este una foarte bună deoarece comunică direct cu ele.

Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani. Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte şi să ne adaptăm la nou. Plus că şi situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac. Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele. „, a spus Pepe.

Fetele lui Pepe, viitoare artiste?

Pepe a fost întrebat dacă fiicele sale au inclinații artistice și dacă îl vor moșteni pe tatăl lor în carieră. Acesta a mărturisit că cele două mereu se joacă și își imaginează că susțin spectacole pe scenă. Pepe a spus că este prea devreme pentru a-și da seama dacă vor vrea să aibă o carieră în muzică. El susține că ambele sunt foarte talentate și dacă vor vrea, cu siguranță vor face o carieră din asta.

Fetele se joacă, au şi talente artistice, însă e devreme să vorbim despre asta. Noi ne jucăm mult, ne imaginăm că susţinem spectacole, iar Rosa chiar cântă foarte mult şi foarte bine, şi Maria, de altfel. Momentan sunt la început de drum, descoperim şi instrumente muzicale, şi canto, şi sportul, și activităţile din mediul informatic. Sunt copii, trec prin toate şi, în funcţie de ce îşi doresc de la viaţă, pe drumul ăla vor merge, de fapt vom merge împreună, pentru că le voi susţine, pe cât posibil, să facă ceea ce le place.„, a mai povestit Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: