Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se face tarta cu mere, reţeta specială de la Andreea Esca. E preferata ştiristei de la Pro TV

Cum se face tarta cu mere, reţeta specială de la Andreea Esca. E preferata ştiristei de la Pro TV

Tarta cu mere a Andreei Esca

Andreea Esca are o plăcintă cu mere preferată, iar aceasta a împărțit și rețeta acesteia. Iată cum se gătește rețeta preferată de plăcintă a prezentatoarei de la Pro TV.

Rețeta de plăcintă cu mere a Andreei Esca. De ce ingrediente ai nevoie

Vedeta de la Pro TV este mereu profesionistă în fața camerei de filmat, dar aceasta este și o gospodină foarte bună, astfel că le gătește membrilor familiei sale cu mare drag. Andreea Esca are o rețetă de prăjitură preferată atunci când vine vorba de pofta de dulce. Acasta apelează la tarta cu fructe, pregătită după cum spune chiar ea, în manieră franțuzească, dar cu mere românești.

Pe lista de ingrediente, Andreea Esca a trecut 300 gr făină, 150 gr unt, 170 gr de zahăr. Desigur, nu lipsesc merele! Iată cum se pregătește rețeta de tartă cu mere a Andreei Esca.

Tăiem untul, care trebuie să fie unul de calitate și cu un conținut mare de grăsime, în cubulețe mici. Punem 80 ml de apă sau lapte călduț, sare și făină. Amestecăm compoziția până se leagă, iar apoi aceasta trebuie dată la frigider.

Cea mai bună tartă, după rețeta Andreei Esca

Pentru umplutură, începem prin a tăia coaja merelor, pentru că aceasta devine tare la gătit și nu ne dorim așa ceva. Tăiem merele în sferturi sau chiar mai mici, aici depinde și de preferință, însă ele trebuie să fie oarecum grosier, să aibă textură.

Punem într-o cratiță 170 g de zahăr, după care punem 50 de g de unt. Punem bucățile de măr pe toată lungimea tavei și mai punem deasupra loc încă 30 de g de zahăr și 30 de grame de unt.

Scoatem de la frigider și coca, pe care o rulăm astfel încât să poată acoperi în totalitate merele. Punem la cuptor pentru 40 de minute, la o temperatură de 180 de grade. Aceasta trebuie lăsată 10 minute, iar apoi o răsturnăm pe un platou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: