Redactia.ro
Home » Monden » Cum se împart sarcinile în familia Andreei Tonciu: „Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face decât bani” VIDEO

Cum se împart sarcinile în familia Andreei Tonciu: „Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face decât bani” VIDEO

Cum se împart sarcinile în familia Andreei Tonciu

Într-o dezvăluire curajoasă, Andreea Tonciu, în vârstă de 38 de ani, a aruncat o lumină asupra modului în care își împart ea și soțul ei, Daniel Niculescu, responsabilitățile în cadrul familiei. Fosta asistentă TV a oferit o perspectivă sinceră asupra vieții lor domestice, subliniind rolurile distincte pe care le adoptă fiecare în această relație.

Cum se împart sarcinile în familia Andreei Tonciu

Andreea Tonciu a declarat că soțul ei se concentrează în principal pe aspectul financiar al familiei, având ca unică responsabilitate producerea de bani. Ea a făcut clar că Daniel Niculescu nu se implică în activitățile casnice, precum gătitul, curățenia sau îngrijirea copilului. Tonciu însăși se implică activ în toate aceste aspecte ale vieții de zi cu zi.

„Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât. Nu face nimic altceva în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav să strângă? Nu. Ce, mi-am luat babysitter să stea cu copilul? Nu. Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul.

Dacă sunt și weekenduri când ieșim împreună la munte, la mare, în vacanțe, da. Dar așa, să stea soțul cu copilul afară, nu. Eu stau, pentru că eu nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac toate cumpărăturile singură, tot ce înseamnă casă”, a spus Andreea Tonciu în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu’”.

Andreea Tonciu a oferit o imagine detaliată a rutinei sale zilnice, care începe cu trezirea la ore matinale pentru a-și duce fiica la școală. Ea continuă să își împartă ziua între activități precum gătitul, curățenia și îngrijirea copilului. Tonciu a subliniat că, deși există momente de relaxare sau activități în familie, ea este cea principală responsabilă de organizarea și desfășurarea acestora. În cadrul aceleiași discuții, Andreea Tonciu a respins speculațiile despre o posibilă despărțire de soțul ei, subliniind că, deși există dispute și neînțelegeri, nu s-a pus niciodată problema unui divorț.

Ea a mai evidențiat, de asemenea, că nu își poate imagina viața alături de alt bărbat și că, deși relația lor are provocări, ea se angajează să o mențină echilibrată și funcțională.

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Poate să mi se întâmple mie, poate să i se întâmple lui. La mine sunt mai puține șanse, pentru că nu umblu cât umblă el”.

Cu ce se ocupă Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu

În spatele fiecărei femei de succes există adesea un partener care îi susține pasiunile și împărtășește încercările și triumphurile vieții. În cazul Andreei Tonciu este Daniel Niculescu, fost sportiv de performanță, este descris ca fiind dedicat acum aspectului financiar al familiei. Cu o istorie în box și afaceri, el aduce o contribuție vitală la stabilitatea economică a căsniciei lor.

Daniel Niculescu este un om discret

Daniel Niculescu este un om discret, care preferă să stea în umbră și să își susțină soția în lumina reflectoarelor. La vârsta de 37 de ani, el s-a remarcat în lumea afacerilor, având o prezență activă în mai multe domenii. Părul său brunet și ochii albaștri completează imaginea unui bărbat care emană încredere și stabilitate.

Acesta a petrecut o perioadă semnificativă din viața sa în Bologna, Italia, unde a urmat și o parte din studii. Cu o pasiune pentru sport, el a practicat boxul și a avut performanțe notabile în acest domeniu înainte de a se concentra pe cariera sa în afaceri. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au întâlnit pentru prima dată în mod neașteptat, în parcarea unui mall. Chimia dintre ei a fost instantanee și nu a durat mult până când au decis să își unească destinele. Această întâlnire a fost începutul unei relații puternice și al unei căsnicii care durează de cinci ani.

Cuplul a trecut prin momente importante împreună, inclusiv momentul în care au devenit părinți pentru prima dată. Nașterea fiicei lor, Rebecca Maria, a adus o nouă dimensiune în viața lor și i-a consolidat legătura. Cununia lor civilă a fost urmată de o ceremonie religioasă, iar Andreea și Daniel au avut onoarea de a fi nașiți de către Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

 

Sursa foto: Unica

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: