Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubita Daliana Răducan. Imaginea care spune tot

Cum se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubita Daliana Răducan. Imaginea care spune tot

GALERIE FOTO (2)

După ce s-a iubit și a suferit cu Lidia Buble, acum Răzvan Simion s-a regăsit în brațele iubitei sale Daliana Răducan. Și se pare că toate merg ca pe roate între ei chiar și când vine vorba de copiii matinalului din căsătoria cu Diana, prima soție.

Răzvan Simion pare că are planuri serioase cu iubita Daliana Răducan. Sunt împreună din vara anului 2020, oficializându-și relația la scurt timp după separarea de cântăreața Lidia Buble.
Și se pare că relația lor devine din ce în ce mai serioasă, căci matinalul de la Antena 1 i-a făcut deja cunoștință cu cei doi copii pe care îi are din primul mariaj.

Cum se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubita Daliana Răducan. Imaginea care spune tot

Așadar, Răzvan a decis ca iubita lui să îi întâlnească pe Ianca și Tudor, copii pe care prezentatorul îi are din mariajul cu Diana, fosta soție.

Răzvan a distribuit o fotografie în care apare alături de Daliana și copii. În imagine, Răzvan ține o mână pe umărul fiicei sale Ianca, în vârstă de 17 ani, în timp ce Tudor este îmbrățișat de Daliana. Toți zâmbesc, așadar par că se înțeleg de minune în noua formulă.

Daliana are o relație bună și cu fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, scris Click. Și se știe că Diana nu s-a înțeles cu Lidia. Se mai știe și că artista a fost și motivul pentru care mariajul cu Răzvan s-a destrămat.

Ce spune Răzvan Simion despre relația cu Daliana: “Poate copii mai mulți”

Răzvan Simiona a avut numai cuvinte frumoase la adresa relației cu Daliana, în cadrul podcastului artistului Damian Drăghici. Prezentatorul nu a exclus pe viitor “copii mai mulți” cu noua sa iubită.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a povestit Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: